top of page

 

ZO SKIN HEALTH

23405753_10155668179810575_2831173329909
Fästpunkt 1
DERMA CLINIC STOCKHOLM - STOLTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV ZO SKIN HEALTH

Vi på Derma Clinic Stockholm är stolta återförsäljare av Zo Skin Health, medicinsk hudvård som enligt klinisk forskning ger goda resultat. Visste du att produkter från Zo Skin Health endast går att finna på hudklinik, och endast efter en individuell konsultation? Vi är en av dessa kliniker som dessutom arbetar aktivt med Zo Skin Healths fantastiska produktutbud. Vi både vägleder våra kunder till goda hudvårdsrutiner anpassade efter individuella konsultationer, samt arbetar med produkterna i våra ansiktsbehandlingar.

Oavsett om du besväras av pigmentering, akne, ålderstecken eller vill åt en klarare hud har vi produkter för dig. Och du. De ger verkligen resultat. På riktigt.

I behandlingen Red Carpet peel som är en av våra mest populära behandlingar använder vi produkter från Zo Skin Health.
KOSTNADSFRI HUDVÅRDSKONSULTATION

Zo Skin Health är en medicinsk hudvårdserie och för att kunna ta del av Zo Skin Health fantastiska produktutbud behöver du boka in en individuell konsultation hos någon av våra hudterapeuter. Konsultationen är kostnadsfri. 

Efter en konsultation, där vi går igenom ditt hudtillstånd, får du rekommendationer på produkter som passar just dig. Du får sedan också en kod som du kan använda för att handla produkterna i vår webbshop, enkelt och smidigt.

ZOProducts08.13-scaled.jpg
HISTORIAN BAKOM ZO SKIN HEALTH

I över 35 år har Dr. Zein Obagi, legitimerad dermatolog, utvecklat banbrytande hudvårdslösningar som bygger på filosofin att man kan skapa frisk hud, och inte bara behandla sjukdomar och skador.

 

Den här inställningen har gjort att han nu anses vara en ledande auktoritet inom hudhälsa och hudföryngring i många länder. Idag anses Dr. Obagis innovativa principer för att återupprätta en frisk hud vara ”the golden standard” för hudvård. Han anses vara en av världens ledande experter på kemisk peeling, vilket bara är en av hans specialiteter. Han är också expert på behandling av mörkare hudtoner, och åtar sig ofta svåra uppgifter runt om i hela världen.

 

Under hela sin karriär har Dr. Obagi arbetat med undervisning, och tusentals plastikkirurger och dermatologer i olika vetenskapliga miljöer i hela världen har fått ta del av hans kunskaper. Han är en flitig skribent och har hållit föredrag på över 500 seminarier i ämnen som gäller hudhälsa och hudföryngring.

 

Dr. Obagis namn är för evigt förknippat med resultatorienterad hudvård, men hans banbrytande bidrag i ämnet består av så mycket mer. Han har bokstavlig talat definierat om och vidareutvecklat vetenskapen bakom hudhälsa.

Våra favoritpads!
Köp 2 förpackningar av Oil control pads eller Complexion renewal pads - få 50% rabatt på förpackning nr 2.
Få halva priset på den andra förpackningen när du köper två förpackningar av Oil control p

Complexion renewal pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
Pris 645 kr, 50% rabatt på den andra förpackningen.


Oil control pads
Effektiva pads med 2 % salicylsyra avlägsnar överflödigt talg, orenheter och döda hudceller. Bidrar till att minska talgproduktionen och reducerar stora porer. Perfekt för att behandla orenheter och förebygga nya utbrott.
Pris 845 kr, 50 % rabatt på den andra förpackningen.

 

Kamanjer Zo skin
bottom of page