top of page

 

SKINBOOSTER PROFHILO

"ETT FLYTANDE ANSIKTSLYFT"

Profhilo är en populär anti-age behandling som stramar upp huden och ger spänst med hjälp

Profhilo är en väldigt populär antiage-behandling vars effekt många gånger kallas som "ett flytande ansiktslyft".  Behandlingen är effektiv för dig som förlorat spänst i huden och upplever att huden känns slapp och har en tendens till rynkor. Profhilo är en injektionsbehandling som stramar upp huden, ger ny spänst, långvarigt glow och återfuktning på djupet med hjälp av sin unika sammansättning av hyaluronsyra som verkligen plumpar upp huden underifrån. 

VAD ÄR PROFHILO FÖR NÅGOT?

VAD ÄR HYALURONSYRA FÖR NÅGOT?

Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Den har förmågan att binda fukt upp till 1 000 gånger sin egen vikt och gör att huden att huden håller sig mjuk och spänstig. Efter omkring 25-årsåldern minskar hudens egen produktion av hyaluronsyra att minska vilket leder till minskad volym och fukt. Effekten av minskad hyaluronsyra gör att huden blir slappare och att rynkor blir mer framträdande. 

FÖRDELAR MED PROFHILO

Profhilo har marknadens högsta koncentration med just hyaluronsyra, hela 64 mg per 2 ml och detta gör att vi under en behandling kan boosta huden med att producera mer kollagen vilket i sin tur leder till:

  • Återfuktning på djupet

  • Rynkor mjukas upp och blir mindre synliga

  • Kickar igång hudens produktion av kollagen och elastin

  • Huden stärks upp inifrån

  • Ett långvarigt glow i huden

  • Huden får mer spänst och fasthet
     

PROFHILO PASSAR DIG SOM 

Profhilo passar dig som känner att din hud tappat sin spänst, blivit slapp eller "ihopsjunken". Den passar också dig som vill boosta med extra volym inifrån och få en långvarig lyster.

HUR GÅR EN BEHANDLING MED PROFHILO TILL?

Efter en individuell konsultation där du får information om hur behandlingen går till och vilka resultat du kan förvänta dig, är det dags för behandling. Alla våra injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerad personal. Under behandlingen injicerar vi hyaluronsyran (som är som en tjockare gel) med hjälp av en tunn kanyl på fem punkter på vardera ansiktshalva. Från dessa punkter fördelas sedan hyaluronsyran jämnt och fint till hela ansiktet för att återskapa naturlig volym och glow inifrån. 

Efter behandlingen kan det uppstå som "kvaddar" på huden som sedan lägger sig inom 2-10 timmar. Detta är helt normalt.

HUR MYCKET KOSTAR PROFHILO?

Pris:
Konsultation - Gratis

3500 kr per behandling.

För optimalt resultat rekommenderas det att du bokar in två till tre behandlingar med fyra veckors mellanrum och därefter en kompletterande behandling var 6:e månad.

Det går utmärkt att kombinera Profhilo med andra estetiska behandlingar. 
 

RESULTAT EFER PROFHILO

17887927285780465.jpg

Q & A

Gör behandlingen ont?

Du behöver ej bedövning inför behandlingen men om du vill kan du smörja med Tapin/Emla innan. Själva behandlingen är fem punkter på vardera sida. Efter behandlingen kan du vara lite öm. 

Kan jag jobba direkt efter behandlingen?

Det är minimal återhämning efter behandlingen. Efter behandlingen har du små kvaddar vid insticksställerna men de försvinner inom 2 - 10 timmar. Det du bör tänka på är att du inte ska träna på 48h efter behandlingen och den inkluderar även varma bad, bastu och liknande. 

Hur många behandlingar behöver jag göra?

Du behöver göra två behandlingar med 4 veckors mellanrum, därefter får du det slutgiltiga resultatet efter två månader från första behandlingen. Därefter rekommenderas det att du gör en underhållsbehandling en till två gånger per år, beroende på din ålder och hudtyp. 

bottom of page