top of page

 

PROFHILO

Profhilo är en populär anti-age behandling som stramar upp huden och ger spänst med hjälp

Profhilo är en populär anti-age behandling som stramar upp huden och ger spänst med hjälp av sin unika sammansättning av hyaluronsyra som plumpar upp huden underifrån. Profhilo har marknadens högsta koncentration med hyaluronsyra med hela 64 mg/2 ml.

Det ger både fukt till huden samtidigt som huden stärks och byggs upp.

För optimalt resultat rekommenderas det att du bokar in två till tre behandlingar med fyra veckors mellanrum därefter en kompletterande behandling var 6:e månad.

Det går utmärkt att kombinera Profhilo med andra estetiska behandlingar. 
 

Pris: 3500 kr per behandling.

17887927285780465.jpg

Q & A

Gör behandlingen ont?

Du behöver ej bedövning inför behandlingen men om du vill kan du smörja med Tapin/Emla innan. Själva behandlingen är fem punkter på vardera sida. Efter behandlingen kan du vara lite öm. 

Kan jag jobba direkt efter behandlingen?

Det är minimal återhämning efter behandlingen. Efter behandlingen har du små kvaddar vid insticksställerna men de försvinner inom 2 - 10 timmar. Det du bör tänka på är att du inte ska träna på 48h efter behandlingen och den inkluderar även varma bad, bastu och liknande. 

Hur många behandlingar behöver jag göra?

Du behöver göra två behandlingar med 4 veckors mellanrum, därefter får du det slutgiltiga resultatet efter två månader från första behandlingen. Därefter rekommenderas det att du gör en underhållsbehandling en till två gånger per år, beroende på din ålder och hudtyp. 

bottom of page