top of page
kvinnlig modell

JUST NU


Här samlar vi information om våra
kampanjer och vad som är på gång just nu!

 

KAMPANJ PÅ VÅRA FAVORITPADS!

50% rabatt vid köp av två

När du köper en två förpackningar av Dual action scrub eller Exfoliating polish får du 50% rabatt på den andra. Perfekt att ge bort den andra i julklapp till någon du vill skämma bort lite extra.

50% rabatt på den andra vid köp av två.png

Dual Action Scrub

Denna allsidiga och effektiva ansiktspeeling tar bort bakterier och bidrar till en ren hud. Kemiska och fysiska exfolianter tar bort döda hudceller medan Tea Tree-olja löser upp och tar bort överflödig talg som kan sätta igen porerna och ge nya utslag.

Indikering: Fet till oren hud

Pris 935 kr och 50% rabatt på den andra förpackningen

Exfoliating Polish

Effektiv peeling med både kemiska och fysikaliska exfolianter. Avlägsnar döda hudceller och överflödigt talg som kan leda till tilltäppta porer. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Indikering: Alla hudtyper

Pris 895 kr och 50% rabatt på den andra förpackningen.

Lyxiga Illuminating AOX-serum på köpet!

När du köper en av Firming serum, Wrinkle repair, Growth factor serum eller Daily Power defence får du lyxiga Illuminating AO serum, 30 ml, som gåva!

Illuminating AOX serum är ett koncentrerat antioxidantserum som skyddar mot för tidiga ålderstecken och föroreningar samtidigt som den ger en klarare hud med en mjuk finish och fint pärlemorskimmer! Kampanjer gäller t.o.m 30 november.

Growth factor serum + Illuminating AOX serum på köpet
Med tillväxtfaktorer i ett effektivt leverans- system bidrar denna formula till att stärka produktionen av kollagen och hyaluronsyra för en friskare hud. Produkten förebygger framtida ålderstecken, mjukar upp uttrycks- linjer och stärker huden. Pris 1995 kr

Indikering: Skonsam och effektiv anti-aging-behandling för alla hudtyper med moderata tecken på åldrande

Daily Power defence + Illuminating AOX serum på köpet

Daily Power defence skyddar mot miljömässiga skador och mot för tidiga ålderstecken genom att återfukta huden och bygga upp hudens barriärfunktion. Pris 2095kr

Indikering: Alla hudtyper.

Firming serum + Illuminating AOX serum på köpet

Firming serum är ett ultralätt serum med ZCORE™-komplex bidrar till en spänstigare och fastare hud och ger bättre definierade ansiktskonturer. Pris 2545 kr

Indikering: Bidrar till en synligt spänstigare och fastare hud, samt förbättrade ansiktskonturer.

Wrinkle texture repair + Illuminating AOX serum på köpet

Med hjälp av retinol och microemulsionteknologi hjälper den här produkten att reducera fina linjer och rynkor samt reversera ålderstecken. Förbättrar hudens textur och fasthet samt förebygger framtida skador. Pris 2045 kr

Indikering: Åldrande hud med djupa linjer och rynkor samt reparation av textur.

*Kan orsaka reaktion som rodnad och torrhet. Det rekommenderas att du kontaktar din klinik för att anpassa användningen och tidpunkten för uppstart på grund av solkänslighet

Våra favoritpads!
Köp 2 förpackningar av Oil control pads eller Complexion renewal pads - få 50% rabatt på förpackning nr 2.
Få halva priset på den andra förpackningen när du köper två förpackningar av Oil control p

Complexion renewal pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
Pris 645 kr, 50% rabatt på den andra förpackningen.


Oil control pads
Effektiva pads med 2 % salicylsyra avlägsnar överflödigt talg, orenheter och döda hudceller. Bidrar till att minska talgproduktionen och reducerar stora porer. Perfekt för att behandla orenheter och förebygga nya utbrott.
Pris 845 kr, 50 % rabatt på den andra förpackningen.

 

Här förbereder vår hudterapeut Jeanette för en ansiktbehandling hos oss på Derma Clinic_

PRESENKORT

Att ge bort en stunds egentid är bland det finaste man kan ge bort till någon, tycker vi. Unna någon en avkopplande ansiktbehandling hos våra legitimerade hudterapeuter. Hos oss tänder vi ljus, har lugn musik och din vän får njuta av en härlig stund med strålande hud som bonus.

Kanske känner du någon som lider av något hudproblem som funderat på en mer avancerad behandling men inte riktigt velat unna sig? Genom att välja en valfri summa kan du vara med och bidra till att kickstarta någons resa till en välmående hud.

Välj enkelt valfritt belopp. Presentkortet gäller ett år från köptillfället.

bottom of page