top of page

 

PLASMAPEN

 

ANSIKTSLYFT UTAN KIRURGI

Plasmapen är ett effektivt sätt att strama och lyfte upp slapp hud. Vi kan bland annat beh

Besväras du av exempelvis hängande ögonlock eller kråksparkar men vill undvika kirurgiska ingrepp? Då kan vi varmt rekommendera behandling med Plasmapen. Denna behandlingsmetod är just ett alternativ till kirurgiskt ingrepp där vi ändå kan uppnå väldigt fina resultat. Med hjälp av Plasmapen kan vi effektivt både strama och lyfta upp hud i ansiktet och på kroppen samt åstadkomma stimulans i hudens förnyelse av fibroblaster som är nödvändiga för hudens självläkningsprocess och kollagenproduktion.

 

PLASMAPEN - ALTERNATIVET TILL KIRURGISKT INGREPP

HUR GÅR EN BEHANDLING MED PLASMAPEN TILL?

Innan behandlingen kommer du till oss för en konsultation där vi tillsammans går igenom vad det är du vill behandla och uppnå, hur behandlingen går till samt om du är en kandidat för behandlingen. När det väl är dags för behandling får du först en bedövningssalva som vi applicerar på det område som ska behandlas för att behandlingen ska kännas så lindrig som möjligt. Sedan är det dags för Plasmapennan att arbeta! Plasmapennan skapar små impulser som gör en kontrollerad skada i huden som i sin tur gör att huden tightas till. Efter behandlingen bildas små skorpor som efter cirka 5-7 dagar trillas av och under möts du av frisk och fastare hud! Du får noga anvisningar av våra behandlare hur eftervården ska skötas vilket är a och o för att resultatet ska bli så bra som möjligt.
 

Behandling med Plasmapen är ett effektivt alternativ till kirurgiskt ingrepp för dig som e

I VIDEON NEDAN SER DU HUR EN BEHANDLING MED PLASMAPEN GÅR TILL

 

  • Hängande ögonlock 

  • Påsar under ögonen 

  • Ögonbrynlyft 

  • Kråksparkar 

  • Panna 

  • Halslyft 

  • Nasiolabinalveck 

  • Ärrkorrigering 

  • Linjer runt mun, fina linjer och ojämn hy. 

VAD KAN MAN BEHANDLA MED PLASMAPEN?

RESULTATBILDER MED BEHANDLING AV PLASMAPEN

Resultatbild på behandling av hängande ögonlock med Plasmapen hos oss på Derma Clinic Stockholm.

Konsultation - Gratis
Kråksparkar - 1500 kr 
Överläpp - 2500 kr
Nasolabialvecken -  3000 kr
Undre eller övre ögonlock 3000 kr
Hals, kinder eller panna - 3500 kr

 

VAD KOSTAR BEHANDLING MED PLASMAPEN?

Q & A

Hur går behandlingen till?

Innan behandlingen gör du en kostnadsfri konsultation för att se om du är en kandidat för behandlingen samt får information om hur behandlingen går till, hur läkningsprocessen ser ut samt vilket resultat du kan förvänta dig. På behandlingsdagen tvättas hela behandlingsområdet rent samt bedövas 1 timme innan behandlingen. Därefter genomför din behandlare behandlingen genom att utföra olika tekniker med plasma mönstret beroende på vad du vill behandla.

Hur ser efterbehandlingen ut?

Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. Området kan kännas ömt och svida. En brunaktig mönster kan vara synlig dem första dagarna. De brunaktiga mönster bildas till skorpor som faller av efter 5 - 7 dagar. Undvik att pilla bort skorporna då det ökar infektionsrisken. Behandlar man området runt ögon får man oftast en viss svullnad andra och tredje dagen. 

När kan jag se slutresultat?

Slutresultatet ser man 8-12 veckor efter behandlingen. 

Något jag ska tänka på efter behandlingen?

De första tre månaderna ska du undvika att sola solarium/stark sol. Använd en solprodukt med minimum SPF50 de tre första månaderna efter din behandling. Det första dygnet ska du ej använda make-up, rengöringsprodukter samt vatten på det behandlade området. Första veckan efter behandlingen ska du undvika pool, bad och bastu samt hudvårdsprodukter med peeling, syror eller retinol i. Du får även inte genomföra några injektioner i området som ex. Botox. 

Plasma Diagram ENG.jpg
bottom of page