top of page

 

PRX-T33

Anti age-behandling på ny nivå

Naturliga skönhetsmodeller
PRX-T33 LYSTERGIVANDE OCH EFFEKTIV MOT FINA LINJER
Vill du ha en behandling som ger resultat direkt efter behandlingstillfället? Då kan vi på Derma Clinic varmt rekommendera PRX-T33 behandling för dig. Vi har dessutom lyxat till behandlingen lite extra med en Ice mask som avslut, samt medföljande
produktsachetter för eftervård hemma.


Metoden kallas för "nästa generationens antiaging-behandling" då den ger fantastiska resultat på fina linjer skapat av åldrande och att du dessutom ser skillnad direkt efter behandlingstillfället.

Utöver att PRX-T33 reducerar rynkor så ger behandlingen huden lyster, minskar pigmentering och återskapar volym i huden.
En behandling som passar alla åldrar och hudtyper och helt klart en av våra favoriter om man vill uppleva en snabb hudförbättring. 

För att du ska få ut ett maximalt resultat av din PRX-T33 behandling så är det viktigt att du gör din behandling hos auktoriserade hudterapeuter som fördjupat sin kunskap i just denna behandlingsmetod. På Derma Clinic är våra hudterapeuter väl belästa och utbildade vilket gör att du kan slappna av och bara vänta in de fina resultaten! Välkommen in till oss på Derma Clinic!

 
Nyhet!
Just nu får du Ice mask på köpet när du bokar din PRX-T33 behandling hos oss på Derma Clin
ICE MASK - LYXIG SHEET MASK
Vi har uppdaterat vår behandling med PRX-T33 med en lyxig sheet mask som har en rad goda egenskaper.
Ice mask har dubbel cryoeffekt som återfuktar, lugnar och ger extra kylning utan att orsaka en kärlsammandragning.

Den lugnar ner huden med antiinflammatoriska egenskaper, ökar hudens elasticitet och stärker kollagenet samt minskar uppkomsten av rynkor naturligt tack vare C-vitamin och aloe vera. 

Efter användning accelereras cellförnyelsen i huden, kollagenet stärks och minskar linjer och rynkor, svullnad och rodnad dämpas, huden återfuktas med upp till 500%, kapillärer stärks vilket förbättrar microcirkulationen och talgproduktionen minskar med upp till 62%.

 
Jeanette är en av våra auktoriserade hudterapeuter du träffar när du gör dina ansiktsbehan

Jeanette
Hudterapeut

"PRX-T33 är en behandling som nått stor framgång och är en av våra mest populära behandlingar just nu. Vi förstår verkligen varför. Behandlingen är snabb och ger resultat direkt efteråt vilket många uppskattar. För allra bästa resultat rekommenderar vi en kur på 3 behandlingar med en veckas mellanrum. Vi ser fram emot att ta hand om din hud!

VAD ÄR PRX-T33 BEHANDLING FÖR NÅGOT?
PRX-T33 är en skonsammare behandling jämfört med traditionell TCA peeling. Detta beror på en unika patenterade formulan med kombination av TCA, väteperoxid, triklorättsyra och kojicsyra. Dessa verkar tillsammans verkar utrensande, cellförnyande och blekande. Kombinationen av dessa substanser arbetar på cellulär nivå och verkar biovitaliserande.

PRX-T33 skiljer sig från en vanlig kemisk peel då den saknar sidoeffekter såsom den frätande effekten och ljuskänslighet vilket begränsar många kemiska peelingar på sommarhalvåret. PRX-T33 arbetar både på djupet, verkar biovitaliserande och både bygger bygger upp hudens volym som att stoppa nedbrytandet av hudens åldrande. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper och kan utföras när som helst på året.
Prx-t33 är en populär, snabb och effektiv antiage behandling som passar alla hudtyper och åldrar. Den ger fantastiska resultat direkt efter behandlingstillfället. Välkommen in på en behandling hos våra auktoriserade hudterapeuter på Derma Clinic Stockholm!
VILKA FÖRDELAR HAR EN PRX-T33 BEHANDLING?
PRX-T33 är en snabb och effektiv behandling som både ger resultat direkt efter behandlingstillfället men även fortsätter att verka i huden en lång tid efteråt.

Andra fördelar:

 • Jämnar ut hudtonen

 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning

 • Reducerar både rynkor och fina linjer

 • Återfuktar huden på djupet

 • Ger huden maximal lyster

 • Återskapar fyllighet i huden

 • Reducerar ärrbildning

 • Ökar hudens cellförnyelse

Upplev lyster i huden med Prx-t33 behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm.
PRX-T33 BEHANDLING PASSAR DIG SOM VILL

 • Ha ett snabbt resultat med mer lyster i huden

 • Reducera fina linjer och rynkor

 • Minska torrhetslinjer i huden

 • Minska pigmentering

 • Reducera ärrbildning

 • Testa en mer avancerad hudbehandling men undvika nålar

HUR GÅR EN PRX-T33 BEHANDLING TILL?
Behandlingen börjar med att våra hudterapeuter tillsammans med dig går igenom just ditt hudtillstånd. Sedan rengörs huden noga och avfettas för att peelen ska kunna verka så effektivt som möjligt. Själva peelen droppas på huden för att sedan masseras in med en speciell tryck-och massageteknik. Det är viktigt att dessa steg utförs korrekt då effekten av själva behandlingen annars kan avta. Hur många lager som appliceras beror på hur din hud reagerar och våra hudterapeuter är hela tiden observanta på din hud under processen. 

När peelen fått verka neutraliserar vi huden och avslutar behandlingen med en Ice mask som är en lätt sheetmask som har dubbel cryoeffekt som återfuktar, lugnar och ger extra kylning utan att orsaka en kärlsammandragning.


Du får också med dig ett litet produktkit hem för att följa upp behandlingen på bästa sätt.

Du kommer efter behandlingstillfället se vilken lyster din hud har fått och det bästa är att behandlingen verkar lång tid efteråt!
SE HUR EN PRX-T33 BEHANDLING GÅR TILL!
RESULTATBILDER EFTER PRX-T33 BEHANDLING
PRX-t33 behandling passar dig som vill ge din hud maximalt med lyster och samtidigt reducera fina linjer, rynkor, torrhetslinjer och motverka åldrande av huden. En ny antiaging behandling som endast tar ca 30 min att utföra. Välkommen till oss på Derma Clinic Stockholm!
FÖRE
DIREKT EFTER
Resultat direkt efter en PRX-t33 behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm. Prx-t33 reducerar effektivt fina linjer, rynkor och pigmenteringar.
FÖRE
DIREKT EFTER
Före-och efter Prx-t33 behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm.
FÖRE
EFTER
PRX-T33 före efter.png
ATT TÄNKA PÅ

Innan behandling med PRX-T33 bör du avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan behandling.Efter avslutad behandling kan användningen av retinol återupptas. Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning. Behandlingen rekommenderas ej till dig som är gravid eller ammar. Du ska även undvika solen under 48 tim efter behandlingen.

KOMBINERA PRX-T33 MED ANDRA BEHANDLINGAR

PRX-T33 kan med fördel kombineras med andra behandlingar för ett ännu bättre resultat.

- Dermapen 4

- Injektionsbehandlingar

- Fraktionerad laser

- Mesoterapi

- PRP

HUR MYCKET KOSTAR BEHANDLING MED PRX-T33?

En behandling med PRX-T33 inklusive Ice mask kostar 1995 kr.
Kampanj under maj 20% rabatt med koden MAJ20
Vi rekommenderar en kur på tre-fyra behandlingar med en veckas mellanrum för allra bästa resultat.

bottom of page