top of page

GLOBAL EYECON

UNIK BEHANDLING FÖR ÖGONOMRÅDET

GLOBAL EYECON HOS OSS PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

Mörka ringar, svullnad och påsar under ögonen kan lätt ge dig ett trött utseende. Kanske har du upplevt att du fått fler linjer och rynkor runt ögonen? Detta är inte märkligt då vi har hela 22 ögonmuskler som är till för att skapa vår mimik, men dessa kan också leda till att fina linjer blir tydligare. Vi har också en högre koncentration av kapillärer runt ögonpartiet vilket i sin tur kan leda till att mörka ringa uppstår. 

Huden runt ögonen är dessutom väldigt tunn och känslig så oavsett vilket problem vi vill behandla behöver vi hantera området varsamt. På Derma Clinic Stockholm är vi därför väldigt glada över att erbjuda behandling med Global Eyecon som är en unik kombinationsbehandling för det känsliga ögonpartiet som arbetar med flera olika delar kring ögonpartiet för att ge en piggare look.

Denna behandling görs bäst i en kur om tre behandlingar mellan tre veckors mellanrum för att ge bästa resultat. 


  • mörka ringar

  • påsar under ögonen 

  • pigmentering

  • svullnad

  • trötthetstecken.


Global Eyecon är en kombinationsbehandling som består av tre steg under samma behandlingstillfälle. Huden runt ögonen rengörs och avfettas först innan vi börjar behandlingen. Sedan gör vi en kemisk peeling, microneedling och avslutar med en svalkande och svullnadsdämpande ögonmask. Alla tre steg är speciellt anpassade efter den känsliga huden runt ögonen och verkar såväl svullnadsdämpande som hudföryngrande.

Global Eyecon behandlingens tre steg:
Steg 1 - Kemisk peel

Steg 2 - Steril serum & microneedling

Steg 3 - Svalkande ögonmask


 

GLOBAL EYECON REDUCERAR:
HUR GÅR EN BEHANDLING MED GLOBAL EYECON TILL?
 
Global Eyecon görs i tre steg varav det andra steget innefattar microneedling. Välkommen att boka in din behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm!
Global Eyecon görs i tre steg varav det tredje steget innefattar en svullnadsdämpande och svalkande ögonmask.  Välkommen att boka in din behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm!
Global Eyecon görs i tre steg varav det första steget innefattar Kemisk peel och sterilt serum. Välkommen att boka in din behandling hos oss på Derma Clinic Stockholm!
I videon nedan ser du hur en behandling med Global Eyecon går till
Global eyecon 1.jpg

HUR OFTA?

Optimalt resultat nås efter en kurbehandling på tre behandlingar med tre veckors mellanrum.
 


1600 kr per behandling
Priset dras av hos oss på kliniken.

PRIS

skönhet Modell

FÖR VEM?

Behandlingen passar dig som vill reducera ålderstecken, mörka ringar, pigmenteringar, svullnad och påsar under ögonen.

Global eyecon är en unik ögonbehandling som reducerar trötthetecken.

RESULTATBILDER PÅ GLOBAL EYECON

Skärmavbild 2022-05-16 kl. 13.06.38.png
Skärmavbild 2022-05-16 kl. 13.06.43.png
bottom of page