top of page
Botox injektion
Killasli_logga-page-001_edited.jpg

KILLASLI MEDICAL ACADEMY

KILLASLI MEDICAL ACADEMY ERBJUDER KURSER INOM ESTETIK

Hos oss på Derma Clinic Stockholm hittar du även Killasli Medical Academy där vi håller professionella kurser inom estetik. Kanske driver du klinik och vill öka din behandlingsmeny med populära behandlingar och på så vis öka din försäljning och strävar efter en utbildning som är både teoretisk och praktisk värdefull med erfarna handledare? Då har du kommit rätt. 

 

1 juli 2021 kom det en lag om att endast legitimerade läkare, sjuksköterskor och tandläkare får genomföra estetiska injektioner och trådlyft vilket vi självklart följer även i våra utbildningar. Därmed är våra utbildningar endast till för dig som är just legitimerad sjukvårdspersonal såsom läkare, sjuksköterska och tandläkare. Du som önskar utbilda dig hos oss behöver visa giltig legitimation från socialstyrelsen. Observera att utbildningen ej avser dig som är röntgensjuksköterska.

Våra kurser handleds av våra legitmerade läkare och sjuksköterskor som har lång erfarenhet av behandlingsmetoderna.

 

Vid frågor och anmälan kontakta oss på [email protected]

KURSDATUM HÖSTEN 2023

scleroterapi.jpg

Lär dig behandla ytliga varcier med en halvdagsutbildning.

17874505117481492.jpg

Heldagsutbildning med PRP och PRF för både håravfall och hudföryngring.

20201219_142925.jpg

2 kursdagar med monotrådar.

Botox Injektioner

Grundutbildning i botox samt avancerade kurser.

Information till dig som är modell på våra utbildningsdagar.

Botox_1 (1)
20201219_163925
PDO cog utbildning
kursstart prp
Dimplom sklerosering
Fillers_2
Mono trådar
Michelle botox
20201219_142925
20201029_174555
scleroterapi
17864814335074983

Q & A

Vem kan gå utbildning hos oss?

Utbildningarna är för dig som är legitimerad sjukvårdspersonal så som läkare, sjuksköterska och tandläkare. Kopia på legitimation från socialstyrelsen skickas vid bokning av kurs. 

Vem är utbildare?

Våra utbildare är specialistläkare och leg. sjuksköterskor som har en lång och gedigen utbildning inom estetik och lång erfarenhet av estetiska behandlingar. .

Hur gör ni med kurserna under Covid-19?

I och med omständigheter med Covid-19 så har vi anpassat utbildningarna med mindre grupper. Du får mer individuell handledning och större praktisk träning. Det finns både munskydd, visir, handskar samt handsprit att tillgå. Vi har stor lokal och möjligheten med social distans är möjlig. Vid sjukdom erbjuds du gå din kurs vid ett senare tillfälle. Vi ernjuder även privatkurser som många nu går under pandemin.

Erbjuder ni privatkurs?

På grund av rådande omständigheter så erbjuder vi även privatkurs för dig och/även ditt sällskap, vilket har varit väldigt populärt under 2021. Kontakta oss på [email protected] med önskemål på kurs, antal deltagare samt dagar som ni kan, så återkommer vi till er.

Hur gör man för att vara modell hos er?

Maila till oss vilka kurser du önskar vara modell på så kontaktar vi dig när det närmar sig utbildningsdatum. Som modell betalar du endast för produktkostanden. 

bottom of page