mesoterapi.jpg

 

MESOTERAPI

Vad är mesoterapi?

Mesoterapi är en behandling som tillför en cocktail med vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. Allt som du hud behöver för att hålla sig spänstig och frisk. Ålder, solexponering och yttre faktorer stressar din hud som gör att huden tappar sin elasticitet och lyster samtidigt som huden blir uttorkad. 

Mesoterapi är en effektiv anti-age behandling som tillför huden multivitaliserade näringsprodukter och du märker skillnad redan efter första behandlingen. Hudtonen reduceras och huden återfuktas på djupet som gör att hudtonen och spänsten förbättras. För optimalt resultat rekommenderar vi att du gör en peeling behandling innan för att få bort döda hudceller så att upptaget maximeras. 

Behandlingen genomförs genom multipla injektioner i översta hudlagret epidermis. De ytliga injektioner tillför små mängder av de vitaliserade vitamincocktailen i huden samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Ämnena tas sedan upp av hudens alla tre hudlager som både återfuktar och förbättrar hudens struktur. Vi rekommenderar en kur med tre behandling för bästa resultat, med en behandling varannan vecka. Därefter underhållningsbehandling var 3e månad. 

Efter behandlingen kan du uppleva rodnad och svullnad då huden injicerats med nål. Det finns en ökad risk för hematom (blåmärken) efter behandlingen och den ökar om du står på antikoagulantia.

Kontraindikationer

- Graviditet

- Inflammation i huden

- Pågående herpesutbrott

- Användning av antikoagulantia

- Cancer

- Diabetes

- Hud med sköra kärl

Q & A

Vad är mesoterapi?

Mesoterapi är en cocktail med multivitaliserade näringsprodukter som vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. 

Vilka områden behandlar ni?

Vi på Derma Clinic behandlar ansikte, hals, dekolletage och händer. Vi behandlar även hårbotten för att minska risken för håravfall. 

När ser jag resultat?

Redan efter första behandlingen upplever du resultat, sedan tar det ett par veckor för det slutgiltiga resultatet. 

Hur går det till?