Om oss

Derma Clinic Stockholm grundades 2017 av Hassan Killasli och Louise Lönndahl.

Personal

Hassan Killasli

Specialistläkare, överläkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Hassan är legitimerad läkare, tidigare biträdande överläkare på hudkliniken Karolinska Universitetsjukhuset Solna och även tidigare verksam på Sophiahemmets hudmottagning. Han har stor erfarenhet av både dermatokirurgi och inflammatoriska hudsjukdomar.  Hassan är aktiv som forskare på Karolinska Institutet inom ett projekt rörande hudsjukdomen Hidradenitis Suppurativa.

Louise.jpg

Louise Lönndahl

ST-läkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och biträdande verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Louise är legitimerad läkare och gör sin specialistutbildning inom dermatologi och venereologi på Hudkliniken Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Hon är aktiv som forskare och har disputerat inom området atopiskt eksem. Louise har även många års erfarenhet av behandling av psoriasis via Psoriasisförbundets anläggningar.

Lampros.jpg

Lampros Ntintis

Specialistläkare inom estitik, dermatologi och venereologi.

Lampros är legitimerad läkare och arbetat inom primärvården samt inom internmedicin. Han startade inom dermatologi på Hudkliniken CSK, sedan dess har han arbetat på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads Kirurgiska Laserklinik med estetisk dermatologi. Lampros har lång erfarenhet inom laserkirurgi och laserbehandlingar samt injektionsbehandlingar.

Ana Bendito​

Specialistläkare inom estitik, barn- och ungdomsmedicin samt barnendokrinologi.


Ana varvar mellan att arbeta som legitimerad läkare inom barn- och ungdomsmedicin och barnendokrinologi och som specialistläkare inom estitik hos oss på Derma Clinic. Ana är en efterfrågad läkare med lång och gedigen utbildnig och erfarenhet inom estitik.  Hon är en av få i Sverige som har gjort en Master i Aestetiskmedicin och anti-aging via Univerisdad Complutense i Madrid. 

Michelle.png

Michelle

Sjuksköterska. Hudterapeut.

Michelle utbildade sig till hudterapeut på International Beuaty School of  Sweden och blev klar 2010. Innehar gesällbrev och två internationella examen samt cert. som specialiserad hudterapeut. Drivit egen hudsalong innan hon sadlade om till sjuksköterska för att arbeta mer djupgående med huden. Michelle arbetar även som leg. sjuksköterska och cert. kost- och livsstilscoach på Älvsjö Hudmottagning på HS-Center där de tar emot patienter med Hidradenitits Suppurativa. 

Jeanette

Jeanette 

Undersköterska. Hudterapeut. 

Jeanette läste till hudterapeut via anrika Elisabethskolan och blev klar 1997 med internationell examen. Har en lång erfarenhet inom spa och hudvård. Varit SPA-chef på Sturebadet Haga under många år där hon utvecklade verksamheten. Hennes specialitet är penslingar med båda AHA/BHA och Retinol.

Cattis.jpg

Cattis 

Laserterapeut.

Cattis har arbetat inom vårdval Hud i 6 år och har lång erfarenhet inom ZO Skin Health medicinsk hudvård. Hon är ansvarig laserterapeut för behandling av sjukdomen Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center. Cattis arbetar även med estetiska behandlingar såsom Emsculpt och laser.

17883766525312898.jpg

Rania

Laserterapeut.

Rania är utbildad hudläkare i Syren och har arbetat inom hud i över 17 år. Hon har drivit sin egna hudmottagning i Damaskus. Hos oss på Derma Clinic arbetar hon som laserterapeut och är expert inom Alexandritlaser för hårborttagning. Hon behandlar även Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center.

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

[email protected]

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube