OM OSS

Derma Clinic Stockholm grundades 2017 av hudläkarna Hassan Killasli och Louise Lönndahl. Derma Clinics version är att upprätthålla en hög medicinsk kompetens. Vi behandlar både medicinska och estetiska tillstånd. Vår personal besitter dubbelkompetens och har en lång och bred kompetens och erfarenhet inom sina områden. Derma Clinics mål är att leverera medicinskt säkra behandlingar och uppnå ett bra resultat. 

Personal

Hassan Killasli

Specialistläkare, överläkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Hassan är legitimerad läkare, tidigare biträdande överläkare på hudkliniken Karolinska Universitetsjukhuset Solna och även tidigare verksam på Sophiahemmets hudmottagning. Han har stor erfarenhet av både dermatokirurgi och inflammatoriska hudsjukdomar.  Hassan är aktiv som forskare på Karolinska Institutet inom ett projekt rörande hudsjukdomen Hidradenitis Suppurativa.

Louise.jpg

Louise Lönndahl

ST-läkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och biträdande verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Louise är legitimerad läkare och gör sin specialistutbildning inom dermatologi och venereologi på Hudkliniken Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Hon är aktiv som forskare och har disputerat inom området atopiskt eksem. Louise har även många års erfarenhet av behandling av psoriasis via Psoriasisförbundets anläggningar.

Lampros.jpg

Lampros Ntintis

Specialistläkare inom estitik, dermatologi och venereologi.

Lampros är legitimerad läkare och arbetat inom primärvården samt inom internmedicin. Han startade inom dermatologi på Hudkliniken CSK, sedan dess har han arbetat på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads Kirurgiska Laserklinik med estetisk dermatologi. Lampros har lång erfarenhet inom laserkirurgi och laserbehandlingar samt injektionsbehandlingar.

Michelle.png

Michelle

Leg. sjuksköterska, aukt. hudterapeut, laserterapeut, cert. kost- & livsstilscoach samt SPA-konsulent

Michelles intresse för hud började när hon var 6-7 år gammal och snodde sin mammas hudkrämer. Lukten, känslan och konsistensen av krämen gjorde att hon bestämde sig för att hon ska jobba med hud. Michelle började sen sin karriär via Umeå uni. där hon utbildade sig till SPA-konsulent för att sedan utbilda sig till hudterapeut på International Beauty School of  Sweden, där hon gick ut 2010. Innehar gesällbrev och två internationella examen samt cert. som specialiserad hudterapeut. Drivit egen hudsalong innan hon sadlade om till sjuksköterska för att arbeta mer djupgående med huden. Michelle arbetar även som leg. sjuksköterska och cert. kost- och livsstilscoach på Älvsjö Hudmottagning på Nationellt HS-Center där de tar emot patienter med Hidradenitits Suppurativa. 

Emilija

Leg. läkare  inom allmänmedicin och estetik.

Emilija är legetimerad läkare och arbetar inom allmänmedicin samt inom estetik. Hon har erfarenhet inom medicinsk och estetiska injektioner men även inom trådar.

Bild Emilija.jpg
Jeanette

Jeanette 

Hud- & laserterapeut samt undersköterska. 

Jeanette läste till hudterapeut via anrika Elisabethskolan och blev klar 1997 med internationell examen. Har en lång erfarenhet inom spa och hudvård. Jeanette har varit SPA-chef på Sturebadet Haga under många år, där hon även utvecklade verksamheten. Jeanette är en omtyckt terapeut, hon brinner för sina kunder och ger alltid det lilla extra. Hennes specialitet är penslingar med båda AHA/BHA och Retinol samt laserbehandlingar för kärl.

Cattis.jpg

Cattis 

Laserterapeut & undersköterska.

Cattis har arbetat inom vårdval Hud i 6 år och har lång erfarenhet inom ZO Skin Health medicinsk hudvård. Hon är ansvarig laserterapeut för behandling av sjukdomen Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center. Cattis arbetar även med estetiska behandlingar såsom Emsculpt och laser.

17883766525312898.jpg

Rania

Laserterapeut.

Rania är utbildad hudläkare i Syrien, där hon även drev en egen hudmottagning i Damaskus. Rania har en lång erfarenhet av laserbehandlingar inom hud och har varit verksam i över 18 år. Hos oss på Derma Clinic arbetar hon som laserterapeut och är expert inom Alexandritlaser för hårreducering och inom laserbehandling för hudsjukdomen Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center. 

Logga.png

Bianca 

ST-läkare.

Bianca är ST-läkare inom Dermatologi och Venereologi och har en intresse av estetik så som laserbehandlingar, botox och fillers. Hon arbetar på Älvsjö hudmottagning med bedömning och handläggning av olika hudsjukdomar och hudtillstånd. Innan Älvsjö Hudmottagning arbetade Bianca på Norra Älvsborgs länssjukhus där hon blev leg. läkare. 

Logga.png

anneli 

Leg. sjuksköterska, hudterapeut & laserterapeut.

Annelis intresse för hud & makeup började i lågstadiet och hon bestämde sig tidigt för att hon skulle arbeta med huden när hon blev stor. Karriären börjande med att Anneli studerade till hudterapeut på Elisabethskolan och gick ut med Cidesco examen 2004. Hon arbetade därefter på Madam blå hud & friskvård & Centralbadet som hudterapeut och sedan Åhléns som hudterapeut & makeup artist. för Dermarome och Bare minerals. Därefter pluggade hon vidare till sjuksköterska för att kunna göra en skillnad och jobba mer resultatinriktat med problemhud. Annelies har stor kunskap om ingredienser och hur det påverkar olika hudtillstånd. 
 

Logga.png
Logga.png

Aferdita

Leg. Sjuksköterska och dipl. friskvårds- & skönhetsterapeut.

Aferditas intresse för hud kom i tonåren när hon själv led av akne. Därefter började hon sin karriär inom hud med att utbilda sig till friskvårds- och skönhetsterapeut där hon även startade upp eget företag innan hon vidareutbildade sig till Leg. sjuksköterska. Aferdita har en lång erfarenhet av microblading och PRP behandlingar som hon brinner lite extra för. 

Elsie

ST-läkare inom hud & venereologi

Elsie är leg. läkare och arbetar nu som ST-läkare inom hud och venereologi. Elsie arbetar med hudförändringar och med estetiska injektioner med botox.  

Logga.png

IDA

ST-läkare inom hud & venereologi

Ida är leg. läkare och arbetar nu som ST-läkare inom hud och venereologi. Ida arbetar med laserbehandlingar.