OM OSS

Derma Clinic Stockholm grundades 2017 av hudläkarna Hassan Killasli och Louise Lönndahl. Derma Clinics version är att upprätthålla en hög medicinsk kompetens. Vi behandlar både medicinska och estetiska tillstånd. Vår personal besitter dubbelkompetens och har en lång och bred kompetens och erfarenhet inom sina områden. Derma Clinics mål är att leverera medicinskt säkra behandlingar och uppnå ett bra resultat. 

Personal

Hassan Killasli

Specialistläkare, överläkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Hassan är legitimerad läkare, tidigare biträdande överläkare på hudkliniken Karolinska Universitetsjukhuset Solna och även tidigare verksam på Sophiahemmets hudmottagning. Han har stor erfarenhet av både dermatokirurgi och inflammatoriska hudsjukdomar.  Hassan är aktiv som forskare på Karolinska Institutet inom ett projekt rörande hudsjukdomen Hidradenitis Suppurativa.

Louise.jpg

Louise Lönndahl

ST-läkare och forskare inom dermatologi och venereologi. Grundare och biträdande verksamhetschef på Killasli Medical - Derma Clinic Stockholm och Älvsjö Hudmottagning.

Louise är legitimerad läkare och gör sin specialistutbildning inom dermatologi och venereologi på Hudkliniken Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Hon är aktiv som forskare och har disputerat inom området atopiskt eksem. Louise har även många års erfarenhet av behandling av psoriasis via Psoriasisförbundets anläggningar.

Lampros.jpg

Lampros Ntintis

Specialistläkare inom estitik, dermatologi och venereologi.

Lampros är legitimerad läkare och arbetat inom primärvården samt inom internmedicin. Han startade inom dermatologi på Hudkliniken CSK, sedan dess har han arbetat på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads Kirurgiska Laserklinik med estetisk dermatologi. Lampros har lång erfarenhet inom laserkirurgi och laserbehandlingar samt injektionsbehandlingar.

Ana Bendito​

Specialistläkare inom estitik, barn- och ungdomsmedicin samt barnendokrinologi.


Ana varvar mellan att arbeta som legitimerad läkare inom barn- och ungdomsmedicin och barnendokrinologi och som specialistläkare inom estitik hos oss på Derma Clinic. Ana är en efterfrågad läkare med lång och gedigen utbildnig och erfarenhet inom estitik.  Hon är en av få i Sverige som har gjort en Master i Aestetiskmedicin och anti-aging via Univerisdad Complutense i Madrid. 

Michelle.png

Michelle

Leg. sjuksköterska, hudterapeut, cert. kost- & livsstilscoach samt SPA-konsulent

Michelle började sin karriär via Umeå uni. där hon utbildade sig till SPA-konsulent för att sedan utbilda sig till hudterapeut på International Beauty School of  Sweden, där hon gick ut 2010. Innehar gesällbrev och två internationella examen samt cert. som specialiserad hudterapeut. Drivit egen hudsalong innan hon sadlade om till sjuksköterska för att arbeta mer djupgående med huden. Michelle arbetar även som leg. sjuksköterska och cert. kost- och livsstilscoach på Älvsjö Hudmottagning på Nationellt HS-Center där de tar emot patienter med Hidradenitits Suppurativa. 

Jeanette

Jeanette 

Hud- & laserterapeut samt undersköterska. 

Jeanette läste till hudterapeut via anrika Elisabethskolan och blev klar 1997 med internationell examen. Har en lång erfarenhet inom spa och hudvård. Jeanette har varit SPA-chef på Sturebadet Haga under många år, där hon även utvecklade verksamheten. Jeanette är en omtyckt terapeut, hon brinner för sina kunder och ger alltid det lilla extra. Hennes specialitet är penslingar med båda AHA/BHA och Retinol samt laserbehandlingar för kärl.

Cattis.jpg

Cattis 

Laserterapeut.

Cattis har arbetat inom vårdval Hud i 6 år och har lång erfarenhet inom ZO Skin Health medicinsk hudvård. Hon är ansvarig laserterapeut för behandling av sjukdomen Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center. Cattis arbetar även med estetiska behandlingar såsom Emsculpt och laser.

17883766525312898.jpg

Rania

Laserterapeut.

Rania är utbildad hudläkare i Syrien, där hon även drev en egen hudmottagning i Damaskus. Rania har en lång erfarenhet av laserbehandlingar inom hud och har varit verksam i över 18 år. Hos oss på Derma Clinic arbetar hon som laserterapeut och är expert inom Alexandritlaser för hårreducering och inom laserbehandling för hudsjukdomen Hidradenitis Suppurativa på Nationella HS Center. 

Bianca 

ST-läkare.

Bianca är ST-läkare inom Dermatologi och Venereologi och har en intresse av estetik så som laserbehandlingar, botox och fillers. Hon arbetar på Älvsjö hudmottagning med bedömning och handläggning av olika hudsjukdomar och hudtillstånd. Innan Älvsjö Hudmottagning arbetade Bianca på Norra Älvsborgs länssjukhus där hon blev leg. läkare. 

Jessica

Receptionist.

Jessica är vår receptionist och är den första du möter när du besöker oss på kliniken. Hon har alltid ett leende på läpparna och mån om våra kunder. Det är oftast hennes röst du hör när du ringer till oss.  

Aferdita

Leg. Sjuksköterska och dipl. friskvårds- & skönhetsterapeut.

Aferdita började sin karriär med att utbilda sig till friskvårds- och skönhetsterapeut där hon även startade upp eget företag innan hon vidareutbildade sig till Leg. sjuksköterska. Afrodita har en lång erfarenhet av microblading och PRP behandlingar som hon brinner lite extra för.