Om oss

Derma Clinic Stockholm är en privat klinik i Stockholm för medicinsk-, avancerad och estetisk hudvård samt behandling. Hos oss får du ett personligt bemötande och vi har alltid dig som kund, ditt välmående i fokus. Hos oss på Derma Clinic Stockholm arbetar specialiserade hudläkare med lång erfarenhet och CIDESCO certifierade samt SHR-diplomerade hudterapeuter som tillsammans skräddarsyr behandlingar efter just dina behov eller önskemål.

Vi arbetar med de senaste behandlingsmetoderna och vi erbjuder ett brett utbud av medicinsk hudvård, laserbehandlingar, injektionsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Kontakta oss för mer information, rådgivning eller bokning av behandling.

Personal

Hassan Killasli - Hudläkare

Specialistläkare inom dermatologi och venereologi. Biträdande överläkare på hudkliniken Karolinska Universitetsjukhuset i Solna, tidigare verksam på Sophiahemmets hudmottagning samt verksamhetschef på Älvsjö Hudmottagning. Hassan har stor erfarenhet av laserkirurgi och andra laserbehandlingar samt injektionsbehandlingar.

Louise Lönndahl - Hudläkare

ST läkare inom dermatologi och venereologi. Louise är legitimerad läkare och gör sin specialistutbildning inom dermatologi och venereologi på Hudkliniken Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Hon är aktiv som forskare och har disputerat inom området atopiskt eksem. Louise har flera års erfarenhet av att arbeta med medicinsk hudvård, laserbehandlingar och injektionsbehandlingar.

Lampros Ntintis - Hudläkare

Legitimerad läkare och specialist inom dermatologi sedan 2002. Arbetat inom primärvården samt inom internmedicin. Startade inom dermatologi på Hudkliniken CSK, 2008. Sedan dess arbetat på Centralsjukhuset i Karlstad som hudläkare samt på Karlstads Kirurgiska Laserklinik med estetisk dermatologi. Lång erfarenhet inom laserkirurgi och laserbehandlingar samt injektionsbehandlingar.

Ana Bendito - Läkare

Specialist inom estetisk medicin. Master inom Estetik, medicin och antiageing.

bild

Sandra Kümpel - Hudterapeut, Laserspecialist, PhiBrows Artist

Examen inom svenska SHR och internationella CIDESCO.

bild

Rania Naffouje - Laserspecialist

Specialist inom hud, hudvård, hårborttagning samt laserbehandlingar.

Cattis Sandberg - Undersköterska, Laserspecialist

Specialist inom laserbehandlingar med fem års erfarenhet inom vårdval hud.

Jeanette Engström Nee - Undersköterska, Hudterapeut

22 års erfarenhet i yrket med svenska och internationell examen.