top of page

Dermapen 4

Dermapen 4 tillhör en av marknadens mest avancerade microneedling. En behandling som stimulerar kollagenproduktionen och ger en jämnare hudstruktur. 
 

DERMAPEN 4 PNG.jpg

Dermapen 4 -avancerad microneedling

På Derma Clinic erbjuder vi behandling med Dermapen 4 som är en kollagenstimulerande behandling som ger huden mer lyster och fräschör. Dermapen 4 är marknadens mest avancerade microneedling som skapar 1920 hål i huden per sekund. I dessa mikrokanaler kan vi slussa ner näringsrika preparat som verkar återfuktande och hudföryngrande. Hudens struktur förbättras både ytligt och djupare ner i dermis. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper.

Nyhet!
Nu kan du boosta din Dermapenbehandling ytterligare genom att lägga till Dermapen Über pro peel. Det är speciellt framtagen kemisk peel en unik sammansättning av syror som tillsammans verkar både hudföryngrande och läkande.
Boka in en kostnadsfri med våra legitimerade hudterapeuter som tillsammans skrä
ddarsyr behandlingen efter just dig.
Välkommen in!

Dermapen passar dig som har besvär med:

 • Slapp hud

 • Fina linjer och rynkor

 • Akneärr och upphöjda ärr

 • Förstorade porer

 • Rosacea

 • Hudbristningar

 • Akneärr

 • Ytliga blodkärl

Hur fungerar Dermapen?

Dermapen 4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När verktyget flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingsprepparatet djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapen 4 kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen 4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, därför minskar smärta och obehag. Detta gör Dermapen 4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. 

Dermapen 4 är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Vidare ger Dermapen 4 fina resultat på kroppen som t.ex. mage och lår för behandling av bristningar.

Såhär går en behandling med Dermapen till

Nyhet! Dermapen + Über peels

Vill du få ut det mesta av din Dermapenbehandling kan vi varmt rekommendera våra två nytillskott på kliniken, Über peels. Dessa är två peels som görs i kombination med Dermapen för att boosta behandlingen och jobba med specifika hudtillstånd lite extra. Über peels finns i varianterna Über Pro som passar en hormonellt påverkad hud och ljusar upp pigmenteringar samt Über MD som är en TCA-peel med medicinsk styrka som  behandlar djupare rynkor och ärr. 

Über pro peel

UNIK SAMMANSÄTTNING AV SYROR

Über pro peel är en unik kemisk peel som vi gör i kombinationsbehandling med Dermapen. Über Pro peel innehåller en unik sammansättning av syror som är effektiv för att behandla fina linjer, ojämn hudstruktur, akne, hyperpigmenteringar och hormonellt påverkad hud.

 

En riktig boost ihop med din Dermapenbehandling!

 

Denna peel penslar vi på huden i 1-2 lager efter din Dermapenbehandling och får sitta på huden i cirka en minut.

Såhär går en behandling med Dermapen och Über pro peel till

Über MD peel

För behandling av ärr, djupa rynkor och pigmenteringar

Über MD är TCA-peeling med medicinsk styrka med som speciellt utvecklats för att förbättra resultat vid behandling av ärr, djupa rynkor och pigmentfläckar. Peelen appliceras endast punktvis på de berörda områdena. Über MD reducerar synliga djupa rynkor och ärr samtidigt som den jämnar ut hudens yta. Den minskar även hyperpigmentering och förbättrar hudtonen. Eftersom peelen har en medicinsk styrka utförs behandlingen endast av legitimerade sjuksköterskor eller läkare. 

Über MD peel passar dig som har

 • Solskadad och åldrad hud

 • Djupa linjer och rynkor

 • Specifika hyperpigmenteringar

 • Atrofiska ärr

 • Bristningar

Prislista Dermapen


Dermapenbehandling

Konsultation - Gratis

Ansikte -  2 000 kr

Ansikte och hals -  2 500 kr

Ansikte, hals och dekolletage - 3 000 kr
 

Kombinationsbehandling Dermapen +  Kemisk peel Über pro peel
Ansikte + Über pro peel-    2 500 kr)

Ansikte och hals + Über pro peel 3 000 kr

Ansikte, hals och dekolletage + Über pro peel- 3 500 kr

Kombinationsbehandling Dermapen + TCA peel Über MD
Ansikte + Über pro peel-  2 500 kr


Dermapen ansikte + Global Eyecon 2800 kr

Är behandling med Dermapen smärtsam?

En ytligare behandling med Dermapen 4 är i princip smärtfri och kan göras utan bedövning. Är du känslig i huden eller ska behandla djupare problem så som ärr eller bristningar kan en bedövningskräm appliceras 1 timme innan behandlingen.

Hur många behandlingar av Dermapen behövs?

4 - 8 behandling rekommenderas med 4 - 8 veckors intervall. 

När ser jag resultat av Dermapen?

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 4 - 8 behandlingar. Din huds kondition kommer fortsätta att förbättras under de närmsta 6 - 12 månaderna efter avslutad kur i kombination med rekommenderade hemvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din ålder och hur du sköter om huden efteråt.

Vad är Über pro peel för något?
Dermapen Über pro peel är en unik kemisk peel som kan göras i kombination med din Dermapenbehandling. Peelen innehåller en unik sammansättning av syror som bland annat förbättrar hudstrukturen, reducerar akne och hyperpigmenteringar. Denna behandling bokas som Dermapen + Über pro peel i vår behandlingsmeny.

Vad är  Über MD peel för något? 
Über MD är en TCA-peel med medicinsk styrka som kan göras i samband med din Dermapenbehandling. Über MD är effektiv för behandling av djupare rynkor, linjer, ärr samt specifiska pigmenteringar. I och med att behandlingen innehåller medicinsk styrka utförs behandlingen endast av legitimerade sjuksköterskor och läkare. 

Q&A

bottom of page