top of page

DERMAPEN

DERMAPEN DEKOLLETAGE.png

DERMAPEN - MICRONEEDLING SOM GER HUDEN NY FRÄSCHÖR PÅ DJUPET

På Derma Clinic erbjuder vi behandling med Dermapen 4 som är en kollagenstimulerande behandling som ger huden mer lyster och fräschör. Dermapen 4 är marknadens mest avancerade microneedling som skapar 1920 hål i huden per sekund. I dessa mikrokanaler kan vi slussa ner näringsrika preparat som verkar återfuktande och hudföryngrande. Hudens struktur förbättras både ytligt och djupare ner i dermis. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper. Boka in en kostnadsfri med våra legitimerade hudterapeuter som tillsammans skräddarsyr behandlingen efter just dig.

HUR FUNGERAR DERMAPEN?

Dermapen 4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När verktyget flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingsprepparatet djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapen 4 kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen 4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, därför minskar smärta och obehag. Detta gör Dermapen 4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. 

Dermapen 4 är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Vidare ger Dermapen 4 fina resultat på kroppen som t.ex. mage och lår för behandling av bristningar.

Såhär går en behandling med Dermapen till

DERMAPEN PASAR DIG SOM VILL BEHANDLA

  • Slapp hud

  • Fina linjer och rynkor

  • Akneärr och upphöjda ärr

  • Förstorade porer

  • Rosacea

  • Hudbristningar

  • Akneärr

  • Ytliga blodkärl

SÅHÄR GÅR EN DERMAPEN BEHANDLING TILL

Dermapen är en effektiv behandling för dig som vill boosta huden med massa lyster på djupet. Välkommen till våra legitimerade hudterapeuter på Derma Clinic!

HUR MYCKET KOSTAR EN DERMAPENBEHANDLING?

Q&A

Är behandlingen smärtsam?

En ytligare behandling med Dermapen 4 är i princip smärtfri och kan göras utan bedövning. Är du känslig i huden eller ska behandla djupare problem så som ärr eller bristningar kan en bedövningskräm appliceras 1 timme innan behandlingen.

Hur många behandlingar behövs?

4 - 8 behandling rekommenderas med 4 - 8 veckors intervall. 

När ser jag resultat?

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 4 - 8 behandlingar. Din huds kondition kommer fortsätta att förbättras under de närmsta 6 - 12 månaderna efter avslutad kur i kombination med rekommenderade hemvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din ålder och hur du sköter om huden efteråt.

Konsultation - Gratis

Ansikte 2 000 kr

Ansikte och hals - 2 500 kr

Ansikte, hals och dekolletage - 3 000 kr

Dermapen + Global Eyecon 2800 kr

bottom of page