DERMAPEN 4

 

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat. Dermapen 4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När verktyget flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingsprepparatet djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapen 4 kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen 4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, därför minskar smärta och obehag. Detta gör Dermapen 4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. 

Dermapen 4 är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och kring näsan. Vidare ger Dermapen 4 fina resultat på kroppen som t.ex. mage och lår för behandling av bristningar.

17875085377574096.jpg

 

VANLIGA FRÅGOR ​

Är behandlingen smärtsam?

En ytligare behandling med Dermapen 4 är i princip smärtfri och kan göras utan bedövning. Är du känslig i huden eller ska behandla djupare problem så som ärr eller bristningar kan en bedövningskräm appliceras 1 timme innan behandlingen.

Hur många behandlingar behövs?

4 - 8 behandling rekommenderas med 4 - 8 veckors intervall. 

När ser jag resultat?

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 4 - 8 behandlingar. Din huds kondition kommer fortsätta att förbättras under de närmsta 6 - 12 månaderna efter avslutad kur i kombination med rekommenderade hemvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din ålder och hur du sköter om huden efteråt.

 

Hur ser återhämtningstiden ut?

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 48 timmar efter behandlingen. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men beror på intensiteten av behandlingen.