top of page

SheLase MT

 

​Upp till 45% av medelålders och äldre kvinnor har symtom associerade med vaginal atrofi. Vulvovaginal atrofi (VVA) hänvisar till de förändringar som ses i vaginalslemhinnan och vulvan på grund av förlust av östrogen efter klimakteriet och i andra hypoestrogena tillstånd, såsom hos bröstcancerpatienter och ammande kvinnor.

Indikationer

- Vaginal torrhet

- Vaginal klåda

- Vaginal slapphet

- Samlagssmärta

- Lätt urininkontinens

- Lichen sclerosus et atrophicus

Pris

Konsultation kostar 950 kr

Behandlingen kostar 6000 kr

BOKNING AV SHELASE

Vill du boka Shelase? Maila oss på kliniken [email protected]

Q & A

Hur fungerar behandlingen?

Shelase MT är en icke-invasiv laserbehandling av symtomen på vaginal atrofi till följd av förlossning eller klimakteriet. Till skillnad från alternativa laserbehandlingar utnyttjas den revolutionerande kraften i mixad teknik för att föryngra vaginans hälsa. Vi kombinerar GaAs 1540 nm och CO2 10600 nm i samma behandling (Icke-ablativ och ablativ våglängd). Resultatet är vetenskapligt bevisat att förbättra symtomen på vaginal atrofi inklusive vaginal klåda och stress urininkontinens, och är en pålitlig metod för att behandla problem som rör torrhet och obehag. Behandlingen stimulerar produktionen av nytt kollagen för att återfå den normala vaginalelasticiteten.

Gör behandlingen ont?

Behandlingen är i stort sett smärtfri. Det kan vara den yttre delen som känns lite men de flesta upplever inget obehag av laserbehandlingen.

bottom of page