top of page

ESTETISKA INJEKTIONER

Botox Injektioner

 INJEKTIONSBEHANDLINGAR MED TRYGGHET OCH NATURLIGT RESULTAT I FOKUS

På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi ett noga urval av estetiska injektioner för att kunna olike typer av behandla problematik av hud- och hårtillstånd såsom överdriven svettning, migrän, håravfall, oönskade rynkor eller volymförlust. Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet av behandlingarna.

Vi strävar efter naturliga resultat, att förbättra snarare än att förändra. Med vår expertis kan vi både vägleda och avråda dig från en behandling. Vi är ärliga i vårt sätt att kommunicera och har alltid ditt välmående i fokus.

Innan din behandling kommer du in på en konsultation, senast 48 timmar innan din bokade tid. Här får du information om hur behandlingen går till, eventuella risker och biverkningar samt vad du kan behöva tänka på efteråt. Att du har en helhetsbild av hur din injektionsbehandling går till är viktigt för oss, så du känner att du gör ett klokt beslut. Vi tänker långsiktigt och vill att du ska få rätt behandling efter just dina förutsättningar. Välkommen in till för trygga injektionsbehandlingar!

TRYGGA INJEKTIONSBEHANDLINGAR MED LEGITIMERAD PERSONAL

Alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor. Vår personal har lång erfarenhet och är väl belästa om hudens fysiologi. Att veta exakt var man ska injicera preparatet är otroligt viktigt för att få ett så optimalt resultat som möjligt. De preparat vi använder är även noggrant kontrollerade. 

Enligt injektionslagen ska du som ska göra en injektionsbehandling första gången boka in en konsultation med 48 timmars betänketid innan din behandling. Detta är för din egen trygghet där du också utförlig information om behandlingen och eventuella risker samt om du är en kandidat för behandlingen. Läs mer om hur injektionslagen påverkar dig som kund här.

Är det första gången du behandlar hos oss?

Då behöver du boka in en kostnadsfri konsultation med 48 h betänketid innan din behandling. 

BEHANDLINGSMENY

KONSULTATION - GRATIS

PRP

På Derma Clinic erbjuder vi PRP, en behandling där vi använder din egen blodplasma för att stimulera hårtillväxt, minska akneärr samt ge huden ett yngre utseende. Behandlingen kallas också vampyrmetoden.

Injektionsbehandling där vi använder oss av din egen blodplasma för att reducera androgent håravfall, håravfall, akneärr samt ge huden ett föryngrande resultat. 
 

Pris: 2500 kr per behandling (ord. 3500 kr)

Tips: Kombinera med PDO monotrådar.

HAIRFILLER BY DR CYJ

Hairfiller by Dr Cyj är en hårinjektionsbehandling som består av en unik sammansättning av

Hairfiller by Dr CYJ är en injektionsgel som ökar hårets tillväxtfaktorer genom en unik, patenterad sammansättning av  peptider som injiceras i hårbotten.

Pris: 2500 kr per behandling 

Tips: Kombinera med PRP för bästa resultat.

BEHANDLING AV RYNKOR

På Derma Clinic erbjuder vi rynkbehandling med muskelavslappnande medel.. Behandlingarna utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor och vi arbetar med att få ett så ett naturligt resultat som möjligt.

Med hjälp av denna injektionsbehandling kan vi reducera fina linjer och rynkor samt behandla migrän, överdriven svettning samt tandgnissling.

Pris

1 område 2 500 kr

2 områden 3 500 kr

3 områden 4 500 kr

4 områden från 5 500 kr

FILLERS

Vi erbjuder behandling med fillers, utförandet sker av legitimerade läkare och sjuksköterskor. Välkommen till Derma Clinic Stockholm för trygga fillersbehandlingar med naturliga resultat i fokus.

Derma Clinic erbjuder fillersbehandlingar för både ansikte och kropp. 

Du kan välja mellan kroppsfillers, Etrebelle, Profhilo, Ejal 40, Jalupro samt fillers för bl.a. läppar, käklinje och käkben.

Pris baseras på vilket område som ska behandlas och vilken produkt som väljs. 

SKLEROSERING

scleroterapi.jpg

Behandling för ytliga blodkärl.

Pris

2 500 kr per behandling

TRÅDLYFT

Behandling med PDO trådar för ansiktslyft eller hudföryngrande behandling.


Pris

PDO Mono trådar 5 000 kr

På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi trådlyft med monotrådar.
bottom of page