top of page

ESTETISKA INJEKTIONER

Botox Injektioner

 INJEKTIONSBEHANDLINGAR MED NATURLIGT RESULTAT I FOKUS

Estetiska injektionsbehandlingar har för avsikt att bevara eller förändra en persons utseende i ett estetiskt syfte. På Derma Clinic önskar vi bevara en så naturlig look som möjligt vid våra behandlingar.

 

Med injektionsbehandlingar kan vi bland annat behandla håravfall i form av PRP och Hairfiller som båda är behandlingar som ökar hårets tillväxtfaktorer. Allra bäst fungerar behandlingarna i kombination.

Besväras du av rynkor och önskar få ett mjukare intryck kan vi erbjuda rynkbehandling med muskelavslappnande medel. Kanske är det pannan som du önskar behandla för att minimera argrynkan mellan ögonbrynen? Denna metod kan också minska spänningshuvudvärk som uppstå av att du spänner musklerna i ansiktet. Som du hör, går det att förbättra mycket i såväl hud och kropp med hjälp av injektionsbehandlingar och hos oss på Derma Clinic är du i trygga händer.

 

På Derma Clinic Stockholm utför vi injektionsbehandlingar och följer den nya injektionslag

"På Derma Clinic välkomnar vi de lagar som råder för din och vår säkerhet. Vi säkerställer alltid att de preparat vi använder möter de krav som ska uppfyllas. Vi som behandlar innehar legitimation och är väl utbildade inom de behandlingsmetoder vi erbjuder. En injektionsbehandling ska vara en förbättrande åtgärd där vår expertis som behandlare är avgörande för ett så tillfredställande resultat som möjligt."
- Michelle Silander
Klinikchef på Derma Clinic Stockholm, legitimerad sjuksköterska, hudterapeut och laserterapeut

TRYGGA INJEKTIONSBEHANDLINGAR MED LEGITIMERAD PERSONAL

Alla injektionsbehandlingar hos oss utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor. Vår personal har lång erfarenhet och är väl belästa om kroppens anatomi. Att veta exakt var man ska injicera preparatet är otroligt viktigt för att få ett så optimalt resultat som möjligt. De preparat vi använder är även noggrant kontrollerade. 

Enligt injektionslagen ska du som ska göra en injektionsbehandling första gången boka in en konsultation med 48 timmars betänketid innan din behandling. Detta är för din egen tryggget. Läs mer om hur injektionslagen påverkar dig som kund här.

 

Välkommen in för trygga injektionsbehandlingar hos oss på Derma Clinic Stockholm - med naturliga och hållbara resultat i fokus! 

Är det första gången du behandlar hos oss?

Då behöver du boka in en kostnadsfri konsultation med 48 h betänketid innan din behandling. 

BEHANDLINGSMENY

KONSULTATION - GRATIS

PRP

På Derma Clinic erbjuder vi PRP, en behandling där vi använder din egen blodplasma för att stimulera hårtillväxt, minska akneärr samt ge huden ett yngre utseende. Behandlingen kallas också vampyrmetoden.

Injektionsbehandling där vi använder oss av din egen blodplasma för att reducera androgent håravfall, håravfall, akneärr samt ge huden ett föryngrande resultat. 
 

Kampanj!

2500 kr per behandling (ord. 3500 kr)

Tips: Kombinera med PDO monotrådar.

HAIRFILLER BY DR CYJ

Hairfiller by Dr Cyj är en hårinjektionsbehandling som består av en unik sammansättning av

Hairfiller by Dr CYJ är en injektionsgel som ökar hårets tillväxtfaktorer genom en unik, patenterad sammansättning av  peptider som injiceras i hårbotten.

Pris: 2500 kr per behandling 

Tips: Kombinera med PRP för bästa resultat.

BOTOX

På Derma Clinic erbjuder vi rynkbehandling med muskelavslappnande medel.. Behandlingarna utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor och vi arbetar med att få ett så ett naturligt resultat som möjligt.

Rynkbehandling med muskelavslappnande läkemedel. Minimerar fina linjer och rynkor.

Pris

1 område 2 500 kr

2 områden 3 500 kr

3 områden 4 500 kr

4 områden från 5 500 kr

FILLERS

Vi erbjuder behandling med fillers, utförandet sker av legitimerade läkare och sjuksköterskor. Välkommen till Derma Clinic Stockholm för trygga fillersbehandlingar med naturliga resultat i fokus.

Derma Clinic erbjuder fillersbehandlingar för både ansikte och kropp. 

Du kan välja mellan kroppsfillers, Etrebelle, Profhilo samt fillers för bl.a. läppar, käklinje och käkben.

Pris baseras på vilket område som ska behandlas och vilken produkt som väljs. 

SKLEROSERING

scleroterapi.jpg

Behandling för ytliga blodkärl.

Pris

2 500 kr per behandling

TRÅDLYFT

Behandling med PDO trådar för ansiktslyft eller hudföryngrande behandling.


Pris

PDO Mono trådar 5 000 kr

PDO COG trådar
från 5 000 kr

På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi trådlyft med monotrådar.
bottom of page