top of page

EMSCULPT

MUSKELBYGGANDE OCH FETTREDUCERANDE
STÄRKER BÅL OCH RYGG

 

Athletic Girl

KICKSTARTA KROPPEN MED EMSCULPT

Kanske har du bestämt dig för att göra en förändring i vardagen med mer rörelse och näringsrik kost? Att investera i sin egen hälsa är alltid ett klokt beslut, men ibland kan det vara svårt att hitta motivationen till att börja. Vi möter många kunder som vill ha en boost i början och då kan vi på Derma Clinic varmt rekommendera behandling med Emsculpt som kortfattat är en intensivträning i säte-och magmuskulator - utan att du behöver göra något.


Emsculpt är en effektiv behandling som reducerar överliggande fett, bygger upp magmuskulatur och stärker sätesmusklerna. Under en behandling på 30 minuter skapar Emsculpt 20.000 superkontraktioner med hjälp av sin unika HIFEM-teknologi (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) vilket motsvarar 20.000 situps eller squats. 

Behandlingen görs i en kur på 4 behandlingar; två stycken i veckan under två veckors tid. Det är viktigt att du även äter näringsrik kost och försöker röra dig i vardagen för att du ska få ett maximalt resultat av Emsculpt.

Hjärtligt välkommen in hos någon av våra Emsculptbehandlare under en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur Emsculpt fungerar, vilka ändringar som du kan behöva göra i vardagen och vilka resultat du kan förvänta dig av behandlignen.

Cattis, Emsculptbehandlare på Derma Clinic Stockholm

"Emsculpt är en populär behandling som inte bara ger fantastiska estetiska resultat i form av märkbar fettreducering och muskeluppbyggnad. Emsculpt är samtidigt en effektiv behandling av medicinska skäl för dig som besväras av smärtande ländrygg eller separerade magmuskler efter graviditet. Att behandlingen är snabb och enkel i kombination med resultaten våra kunder upplever gör att Emsculpt är en fantastisk behandling att utföra. Välkommen in att påbörja din resa för en starkare kropp med oss!"

Emsculpt är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparaturen som behandlar

VAD ÄR EMSCULPT?

Emsculpt är en behandling som använder sig av HIFEM-teknologin (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) som framkallar supramaximala muskelkontraktioner, något vi själva inte kan uppnå på när vi tränar. Under en session på 30 minuter tvingar Emsculpt muskelvävnaden i mage eller stuss att anpassa sig och bygga om dess inre struktur genom hela 20.000 supramaximala muskelkontraktioner. Det är jämförelsevis som att göra 20.000 situps eller squats under 30 minuters tid.

Behandlingen leder till 
ökad volym och produktion av muskelfibrer, kroppen blir både fastare och starkare. Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom aptos och därmed upplever du också en reducering av överliggande fett.

Emsculpt är också effektivt för att behandla separerade magmuskler, rektus diastas, efter graviditet vilket drabbar ca 30%. Det innebär att raka bumusklerna är separerade ett år efter förlossningen, det leder till smärta i ländrygg, buktande bukvägg och instabilitet i bålen vilket kan påverka livskvaliteten.

I videon nedan förklarar vi hur Emsculpt fungerar

HUR GÅR EN EMSCULPT BEHANDLING TILL?

Innan behandlingen - konsulltation i tre steg
En Emsculpt behandling börjar alltid med en individuell konsultation i tre steg med vårt team för att du ska få de bästa förutsättningarna för dina sessioner. Det är viktigt att se Emsculpt som en boost till din träningsresa och att göra aktiva val i vardagen i form av rörelse och kost för att kunna få de bästa resultaten. 


I första steget går du på en konsultation med en behandlingsterapeut för att skräddarsyr ett hälsoprogram utifrån dina mål och förutsättningar.

Steg två är en konsultation med en specialistläkare där eventuell medicinering skriv ut som minskar ditt sockersug.

 

I steg tre går du på en konsultation med en sjuksköterska på vår livsstilsmottagning. Där får du en kostplan och en underhållningsplan för att du ska få ut det bästa av dina behandlingar. Efter detta påbörjas din behandlingskur under två veckors tid. Nu är det dags att påbörja din Emsculpt-resa. Spännande, eller hur?

Under behandlingen

När det väl är dags för behandlingen så får du ligga ner på en brits och vi fäster Emsculpt-handtagenmed hjälp av resårband på det område du önskar behandla. Därefter startar vi maskiner och elektromagnetiska pulser skickas till de områden du önskar resultat på. Behandlingen gör inte ont men du kommer att känna hur maskinen arbetar genom starka kontraktioner på mage eller stuss. Efter ett par behandlingar kommer behandlingen att kännas mer och mer behaglig tacka vare att Emsculpt skapar större muskler med starkare muskelfibrer.

Behandlingen tar 30 minuter och du kan under behandlingstillfället passa på att lyssna på musik, en härlig podd eller kanske har du tagit med en vän och ni gör behandlingen tillsammans under en lunch? 


Efter behandlingen
Efter behandlingen kan du återgå till arbetet eller vardagen precis som vanligt då den inte skapar någon återhämtningtid.

 

EMSCULPT RUM.jpeg

I videon nedan kan du följa med Maria på hennes Emsculpt-behandling hos oss!

FÖRDELAR MED EMSCULPT
Vi behandlar mage och stuss

  • Bränner överliggande fett

  • Bygger muskler

  • Stärker ländrygg och magmuskulatur

  • Snabb behandling som går att utföra på en lunchrast

  • Icke-invasiv

  • Ingen återhämtningstid

Image by Julia Rekamie

RESULTATBILDER EFTER EMSCULPT

HUR MYCKET KOSTAR EMSCULPT?1 behandling stuss eller mage 8000 kr.
Vi rekommenderar alltid en kur på 4-8 behandlingar, två behandlingar i veckan.

Vi erbjuder även delbetalning via Klarna.

klarna logga.webp

Q&A

Passar emsculpt mig?

Emsculpt är ett bra alternativ för dig som inte har mycket överflödigt fett men som främst vill ha en mer skulpterad, definierad kroppsbyggnad och starkare muskler. Behandlingen fungerar bäst för dem som har mindre än 2,5 cm klämbart fett i det behandlade området, enligt Dr. Kinneys forskning. Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst som vill få starkare muskler och en starkare core, som vill vara stramare och bränna fett. Personer med några extra kilo att förlora kanske inte ser så mycket av en förändring från endast en kur med Emsculpt, eftersom fettet kan fungera som en barriär mellan magnetspolen och musklerna, vilket minskar muskelkontraktionernas styrka under behandlingen. Även om behandlingen minskar fett, är Emsculpt ingen viktminskningsbehandling.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet av den kombinerade verkan av supermaximala muskelkontraktioner och förstörelse av fettceller är att du känner dig starkare och kan se mer definierade muskler. Vissa känner en styrka som hjälpte dem att uppnå mer under träningen. Forskning ledd av Dr. Brian M. Kinney, plastikkirurg i Beverly Hills, Kalifornien, visade att muskelmassa ökade med cirka 16 %, medan fett minskade med nästan 19 % efter fyra sessioner.

Finns det några kombinationsbehandlingar?

Emsculpt kan kombineras med bodyfillers för dig som önskar en fylligare och jämnare stuss.

Hur många behandlingar behövs?

Minst fyra sessioner behövs, vanligtvis med två till fem dagas intervall rekommenderas. Endast fyra behandlingar kan ge synliga resultat.

bottom of page