HIFU

HIFU är ett icke-invasivt estetiskt behandlingssystem som arbetar med högintensivt fokuserat ultraljud för att stimulera de djupa skikten i huden utan att skada hudytan. Behandlingen är huduppstramande och producerar optimal uppvärmning av vävnaden i fokuserade koaguleringspunkter på olika djup i huden. Dessa fokuserade koaguleringspunkter utlöser kroppens egen naturliga läkningsprocess, där det bildas nytt kollagen för att strama upp och lyfta slapp hud. Microson fettreducering producerar optimal uppvärmning av hudens djupa fettvävnad i fokuserade koaguleringspunkter och orsakar en direkt förstörelse av fettcellerna. Kroppens lymfsystem tar sedan hand om de förstörda fettcellerna och transporterar de ut ur kroppen. Det frigjorda fettet omvandlas till triglycerider och vatten sm tas hand om av kroppens blodsystem och förbrukas av kroppen som energi. Efter en noggrann konsultation rengörs huden och terapeuten delar in behandlingsområdet. En gel appliceras på huden, sedan placeras och förflyttas ett speciellt munstycke försiktigt över behandlingsområdet för att leverera lämplig mängd fokuserat ultraljud till exakt djup i huden. Det slutgiltiga resultatet förbättras successivt under de följande 2 - 3 månaderna efter behandlingen. Därefter behövs generellt en uppföljningsbehandling efter 1 - 2 år. Med HIFU kan man behandla slapp hud, hängande kind, dubbelhaka, linjer runt läpparna och mungipor, rynkor och reducering av lokalt fett.

  • 1 - 2 behandlingar med 6 - 8 veckors intervall rekommenderas för bäst resultat.

Belkyra

Dubbelhaka kan bero på flera olika orsaker. Det kan vara på grund av gener, viktuppgång, ålder osv. Det kan vara svårt att träna och banta för att få bort. Det finns flera olika behandlingssätt för att bli av med dubbelhaka. Belkyra är ett ickekirurgiskt läkemedel, det första godkända, för att bli av med fett under hakan. Belkyra innehåller deoxicholsyra. Den substansen finns naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytning av fett. Det belkyra gör är att den effektivt förstör de önskade fettcellerna gradvis och ger en klar förbättring på hakprofilen.

Behandlingen tar ca 30 min. Mängden belkyra beror på hur på hur mycket fett som finns. Läkemedlet injiceras i mindre mängder på flera olika punkter. Ingen konvalescens, du kan arbeta direkt efter. Ingen invasiv behandling, nedsövning och därmed större risk för komplikationer. Slipp ojämnheter, slapp hud som ett kirurgiskt ingrepp oftast medför. En permanent effekt.

  • 2 - 4 behandlingar med 4 veckors intervall rekommenderas för bäst resultat.

Efterbehandling

  • Smärta, rodnad och svullnad kan uppstå direkt efter behandlingen.

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

info@dermaclinicstockholm.se

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube