top of page

 

HIFU

Ansiktslyft utan kirurgi

Kvinna

HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound och är en icke-kirurgisk behandling som med hjälp av ultraljud verkar för strama och lyfta upp huden samtidigt som det verkar fettreducerande.

 

 

Kroppens collagen stimuleras av ultraljudsvågorna och den värmeenergi som HIFU ger drar samman huden, resultatet blir ökad elasticitet och ökad fasthet i huden. Efter behandlingen får de flesta kunder en omedelbar uppstramande effekt och kollagenproduktionen fortsätter att öka under två till tre månader så resultatet blir förbättras med tiden. HIFU är en säker och effektiv behandling. 

HIFU ned.jpg
HIFU.jpg

 

Q & A

Gör det ont?

Behandling med HIFU kan känns lite som pirrningar och att det sticker i huden. De flesta upplever smärta men endast under pulseringscykeln när ultraljudsenergin appliceras mot huden. Detta är ett gott tecken på att den kollagenskapande processen har börjat.

 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet kan hålla upp till mellan två och fem år. beroende på din livsstil. 

När ser jag resultat?

Resultat kan du se direkt efter en behandling. Vi rekommenderar en kur på tre behandlingar för att uppnå optimalt resultat. Slutgiltiga resultatet ser du efter tre till sex månader. 

Vilka biverkningar finns det?

Efter behandlingen kan det uppstå en svullnad och rodnad men det lägger sig inom ett par timmar. En del känner även av att det sticker och det är inget negativt då det visar på en aktiv pågående collagenbildning. I vissa fall kan hematom (blåmärken) synas.

bottom of page