top of page

Behandling för att minimera linjer, ge volym och verka hudföryngrande

Vi arbetar med Juvederm, Teosyal, Deserial och HYAcorp. Alla fyra produkter liknar naturlig hyaluronsyra som finns i huden och är icke permanenta. Vi väljer fillers utifrån vad som blir optimalt för dina behov och beroende på vilket område du vill behandla. Man kan kombinera en fillersbehandling i ansiktet med botox för behandling av rynkor och fina linjer som orsakats av ansiktsrörelser.

17871364603958815.jpg

Kroppsfillers

Kroppskontuering är för dig som ej vill genomföra en operation. Resultatet med bodyfillers är den samma som ett kirurgiskt ingrepp med inplantat eller transplatation med kroppseget fett. Med bodyfillers behöver du ej sövning, får ej ärr och eventuella postoperativa besvär. Hos Derma Clinic kan du behandla en kroppsdel med ett naturligt och med icke invasiv metod med hjälp av vår HYAcorp Bodyfiller. Läkaren injicerar fillern lätt och smidigt som formar och ger din kroppsdel volym.

biofiller.jpg

Biofillers

En naturlig alternativ till fillers utan risk för allergiska reaktioner. Användningsområden är de samma som vid syntetiska fillers. Hållbarheten är likvärdig som syntetisk fillers. 

Vaccination

Intimfillers

Deserial är fillers som är speciellt framtagen för att bevara kvinnors genitala välmående. Den har utvecklats som en behandling för genitala besvär så som exempelvis vaginal atrofi och för återställning av anatomin av labia major efter t.ex. trauma eller hudsjukdom som Lichen Sclerosus. I takt med att kvinnor åldras förlorar vi elasticitet i den naturliga åldersprocessen. I takt med minskat östrogen leder det till torrhet i slidan, ömhet vid sexuell aktivitet och förlust av volym med tillhörande förändring av utseende på de yttre delarna. 80 % av kvinnorna i klimakteriet upplever vaginal torrhet. Vår intimfillers från Desirial används för återfukta slemhinnan i vuvla och vagina, samt för att återställa elasticitet och känslighet i underlivet.

Q & A

 

Gör det ont?

Du får bedövning av oss när du kommer, du kan även köpa Tapin eller Emla och smörja på 15 - 20 min innan ditt besök. Vår fillers innehåller även bedövning så upplevelsen brukar inte kännas allt för smärtsam. Om du gör läppfillers kan läpparna ömma ett par timmar senare. 

Hur mycket fillers krävs för rumpa?

Det beror på hur mycket volym du önskar, men vanligtvis använder vi mellan 10 - 50 ml när vi förändrar och formar om en kroppsdel. 

Hur längre varar bodyfillers?

Upp till 2 år håller vår bodyfillers då partikelstorleken är större än vid ansiktsfillers.

Är fillers permanent?

Fillers är inte permanent utan det försvinner från 4 upp till 12 månader, då det är ett kroppseget ämne som heter hyaluronsyra (en fuktbindande sockermolekyl). ​

När kan jag se resultatet efter fillers?

Du kommer se resultatet omgående och efter ett par dagar då svullnaden lagt sig. Fullständigt resultat ser du efter två veckor. ​

Hur länge håller en behandling?

Hur hållbart filler är beror på flera faktorer så som vilket område som behandlats, din egen ämnesomsättning samt din livsstil påverkar. Normalt sätt håller resultatet mellan fyra till tolv månader. Resultatet håller längre vid tätar besök i början för att bygga upp en depå. ​

Mina läppar är svullna efter injektionen. 

Efter en injektion på läpparna kan en svullnad uppstå. Hos på kan du få is för att kyla ner dem om det är en stor svullnad. Du ska fortsätta att kyla läpparna 20 min per gång några gånger under de första 8 timmarna. Till natten kan du sova på rygg med en extra kudde under huvudet. Svullnaden lägger sig inom de närmaste dagarna inom en vecka. 

bottom of page