Fillers

Injektion med fillers minimerar linjer, verkar hudföryngrande, ger volym och kan ge fylligare ansiktskontur. Vi arbetar med Juvederm och Teosyal. Båda liknar naturlig hyaluronsyra som finns i huden och båda är icke permanenta. Du kan få en föryngrande effekt, korrigering och få mer volym. Vi väljer fillers utifrån vad som blir optimalt för dina behov och beroende på vilket område du vill behandla. Ofta kombinerar man en fillersbehandling med botox mot rynkor och fina linjer som orsakats av ansiktsrörelser.

Områden som kan behandlas med fillers.

  • Om du behöver mer volym vid kinder, käklinje eller läppar

  • Vid ögonbrynen, i kombination med botox.

  • Vid en ojämn näsrygg kan vi korrigera den ojämnheten.

  • Under ögonen för mer volym " Tear Trough".

  • Nasolabiala veck.

Innan din behandling

Innan behandling gör vi alltid en konsultation där vi lägger upp en behandlingsplan. Tar du blodförtunnade kan det rekommenderas att undvika det innan behandling, ta kontakt med din husläkare innan besök. Är du gravid eller ammar så avråder vi dig från behandling med fillers.

Vad händer efter en behandling med fillers?

Injektionsområdet får ofta en rodnad och vid känsliga områden kan blåmärken uppstå. Svullnad kan också uppstå men detta är mindre ovanligt, helt ofarligt. Det lägger sig oftast mellan ett par dagar upp till en vecka. Vid behandling av läppar får man räkna med en svullnad som kan vara kvar längre. Undvik att röra det behandlade området minst 8 timmar efter behandling. Du bör också undvika träning, sol, bad 24-48 timmar efter behandling. Du bör undvika alla typer av ansiktsbehandlingar såsom: microneedling, ansiktsbehandling, laserbehandling minst 2 veckor efter behandling. Effekten av filler sitter i mellan 6-18 månader, men beroende på vad för filler och vilket område. Mer information kommer efter behandling.

 

Juvederm

Injektion med juvederm minimerar linjer, verkar hudföryngrande, ger volym och kan ge fylligare ansiktskontur. Juvederm liknar naturlig hyaluronsyra som finns i huden. Du kan få en föryngrande effekt och få mer volym.

Bodyfillers

Vill du förbättra en särskild del av din kropp? Idag finns lösningar som inte kräver en stor operation. Resultatet är samma som ett kirurgiskt ingrepp av implantat eller kroppsfettstransplatation. Men du slipper sövning, ärr och postoperativa besvär. Derma Clinic Stockholm erbjuder dig möjlighet att förändra en kroppsdel på ett naturligt, icke-invasivt sätt med hjälp av Hyacorp kroppsfiller. Lätt och smidigt injiceras fillern som formar och ger volym. De vanligaste områderna att behandla är stussförstoring, konturering av vader och ärrkorrektioner. Stusslyft är ett utmärkt alternativ till Brazilian butt lift för den som saknar tillräckligt med fettvävnad för transplantation till stussen, eller för den som vill undvika kirurgi.

Vad är skillnaden mellan kropps- och ansiktsfillers?

Hyacorp kropps- och ansiktsfiller är båda gjorda av högvärdig tvärbunden hyaluronsyra. Däremot är partikelstorleken som används i kroppsfiller större än de för ansiktet vilket gör gelén tjockare och mer varaktig. Våra kroppsfiller används för volymåterställning och kroppskonturering för områden som vader och stussen. Även ojämnheter efter t.ex. operationer är en god indikation för kroppsfiller.

Hur många milliliter krävs?

Det beror på hur mycket volym du önskar i det område du vill förändra. Vanligtvis används mellan 10 - 50 ml.

Hur länge varar resultatet?

Hållbarhet är ca 2 år.

 

Hur går behandlingen till?

Väljer du att göra en icke-kirurgisk stussförstoring med kroppfiller sker detta under lättare lokalbedövning. Eftersom fillern injiceras med en smal kanyl slipper man de större ärr som bildas vid kirurgiska ingrepp. Ingångshålet tejpas över efter ingreppet och läker snabbt ihop. Resultatet syns direkt på din stuss. Det går till och med att se sig i spegeln under behandlingen och vara med i beslutet om ytterligare fyllning.

Alla injektionsbehandlingar på Derma Clinic Stockholm utförs av legitimerade specialistläkare.

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

info@dermaclinicstockholm.se

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube