top of page

 

RETINOL PEEL

20210521_132635_0000.png

Neostrata Retinol Peel är en avancerad peeling som innehåller retinol plus en Retionol Boosting Complex som består av två volymstimulerande ingredienser som är patenterade av Neostrata. Peelingen exfolierar huden som gör fina linjer och rynkor mindre framträdande samt hjälper till att minimera akne och jämnar ut hudtonen. 

Neostrata retinol peeling passar dig som vill arbeta på åldertecken, ojänm hudton eller för dig som har en aknebenägen hud. 

 

Vår retinol peel är på 3 % och den exfolierar huden samt jämnar ut hudtonen. 

Du kommer till oss på Derma Clinic och vi applicerar retionol peel på din hud och sedan lämnar du kliniken med peelingen kvar på huden. Du får instruktioner från din hudterapeut om när du ska skölja bort peelingen, det sker mellan 3 till 8 timmar efter du varit hos oss. När du ska avlägsna peelingen beror på din hud och om du använt retinol peel förut, det är viktigt att du följer de instruktioner du får från hudterapeuten. 

Behandlingen är inte obehaglig och du ser en fjällning av huden normalt efter cirka 2 till 4 dagar. Fjällningen kan hålla i sig upp till cirka en vecka. Det rekommenderas att du gör behandlingen var 6 - 8 vecka. 

VAD INNEBÄR RETINOL PEEL?

HUR MYCKET KOSTAR BEHANDLING MED RETINOL PEEL?

En behandling med retinol peel kostar 1500 kr och tar cirka 30 minuter.
 

Behandlingen innefattar:

Rengöring, förbehandling samt pensling av retinol peel. Peelingen sköljer du bort enligt ordination hemma. 

bottom of page