Killasli Medical Academy

Killasli Medical Academy håller professionella kurser inom estetik och under 2021 blir vi även utbildningscenter för Victus Medical i Aptos trådlyft. Efterfrågan har varit hög på kurser så vi kommer under 2021 erbjuda fler tillfällen samt att vi utökar vårt kursutbud med fler kurser.

 

Vi utbildar endast leg. sjukvårdspersonal som läkare, sjuksköterska och tandläkare. 1 juli 2021 kommer det en lag om att endast leg. läkare, leg. sjuksköterska och leg. tandläkare får genomföra estetiska injektioner och trådlyft.

 

Vid frågor kontakta oss på [email protected]

uTBILDNINGAR

 

Vanliga frågor

Vem kan gå utbildning hos oss?

Utbildningarna är för dig som är legitimerad sjukvårdspersonal så som läkare, sjuksköterska och tandläkare. 

Vem är utbildare?

Våra utbildare är specialistläkare har en lång och gedigen utbildning inom estetik och lång erfarenhet av estetiska behandlingar. En av våra specialistläkare har en master i estetik på universitetsnivå.

hur gör ni med kurserna under Covid-19?

I och med rådande omständigheter med Covid-19 så har vi anpassat utbildningarna med mindre grupper. Du får mer individuell handledning och större praktisk träning. Det finns både munskydd, visir, handskar samt handsprit att tillgå. Vi har stor lokal och möjligheten med social distans är möjlig. Vid sjukdom erbjuds du gå din kurs vid ett senare tillfälle.

erbjuder ni Privatkurs?

På grund av rådande omständigheter så erbjuder vi även privatkurs för dig och/även ditt sällskap. Kontakta oss på [email protected] med önskemål på kurs, antal deltagare samt dagar som ni kan, så återkommer vi till er.

Hur gör man för att vara modell hos er?

Maila till oss vilka kurser du önskar vara modell på så kontaktar vi dig när det närmar sig utbildningsdatum. Som modell betalar du endast för produktkostanden.