Killasli Medical Academy

Killasli Medical Academy håller professionella kurser inom estetik och under 2021 blir vi även utbildningscenter för Victus Medical i Aptos trådlyft. Efterfrågan har varit hög på kurser så vi kommer under 2021 erbjuda fler tillfällen samt att vi utökar vårt kursutbud med fler kurser.

 

Våra populära utbildningar i botox och fillers har varit en succé och årets kurser är nu fullbokade. Kursplanen för 2021 planeras för att anpassas efter rådande omständigheter, så uppdatering sker inom kort. Vid frågor kontakta oss på info@dermaclinicstockholm.se

uTBILDNINGAR

 

Vanliga frågor

Vem kan gå utbildning hos oss?

Utbildningarna är för dig som är legitimerad sjukvårdspersonal så som läkare, sjuksköterska och tandläkare. 

Vem är utbildare?

Våra utbildare som är specialistläkare har en lång och gedigen utbildning inom estetik och lång erfarenhet av estetiska behandlingar. En av våra specialistläkare har en master i estetik på universitetsnivå.

hur gör ni med kurserna under Covid-19?

I och med rådande omständigheter med Covid-19 så har vi anpassat utbildningarna med mindre grupper. Du får mer individuell handledning och större praktisk träning. Det finns både munskydd, visir, handskar samt handsprit att tillgå. Vi har stor lokal och möjligheten med social distans är möjlig. Vid sjukdom erbjuds du gå din kurs vid ett senare tillfälle.

erbjuder ni Privatkurs?

På grund av rådande omständigheter så erbjuder vi även privatkurs för dig och/även ditt sällskap. Vi kan även komma ut till er om ni inte har möjlighet att komma till oss. Kontakta oss på info@dermaclinicstockholm.se med önskemål på kurs, antal deltagare, dagar som ni kan så återkommer vi till er.

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

info@dermaclinicstockholm.se

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube