top of page

OÖNSKAD HÅRVÄXT

Par på stranden

 

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande problem bland kvinnor och män i alla åldrar och påverkas mycket av inre faktorer såsom hormoner, medicinering samt arvsanlag. Rakning, vaxning samt plockning är idag vanliga metoder för hårborttagning, vilket enbart ger ett kortvarigt resultat och kan leda till irritation och en känsla av ökad hårväxt samt kraftigare hårstrån.

 

På Derma Clinic arbetar vi med världens just nu snabbaste och mest effektiva laser, vilken är unik i sitt slag och endast finns på ett fåtal kliniker i Sverige. Med Alexandritelasern kan vi kapa kontakten med hårsäckarna vilket leder till att håret slutar att växa. Vi kan behandla alltifrån armhålor, kinder, överläpp till bikinilinje och intimområdet.

Vid enstaka strån i ansiktet kan vi också erbjuda epilering. Vid behandlingen förs en nål ner i hårsäcken som behandlas med svag ström och de celler som får hårstråt att växa förstörs. Varje hårstrå behandlas enskilt. Med epilering kan alla strån behandlas, även ljusa och grå.  

BEHANDLA OÖNSKAD HÅRVÄXT HOS OSS PÅ DERMA CLINIC STCKHOLM
EPILERING - BORTTAGNING AV ENSTAKA STRÅN
HÅRBORTTAGNING MED
ALEXANDRITELASER
EPILERING 
HÅRBORTTAGNING MED ALEXANDRITELASER
bottom of page