top of page

SKINBOOSTER EJAL 40

Injektionskosmetologi
ejal40.png

EJAL40 - SKINBOOSTER

Ejal40 är en biorevitaliserande gel som vi injicerar för att behanda rynkor, slapp och uttorkad hud. Behandling med Ejal hjälper till att stimulera produktionen av proteinerna kollagen och elasticn som gör att huden känns fast och smidig. Produktionen av dessa protein minskas i takt med ökas ålder och kan ge oss ett trött och åldrat utseende då huden tappar sin spänst. Behandlingen ökar också produktionen av naturlig hyaluronsyra som ger huden en ordentligt återfuktning inifrån.

VAD ÄR HYALURONSYRA FÖR NÅGOT?

Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Den har förmågan att binda fukt upp till 1 000 gånger sin egen vikt och gör att huden att huden håller sig mjuk och spänstig. Efter omkring 25-årsåldern minskar hudens egen produktion av hyaluronsyra att minska vilket leder till minskad volym och fukt. Effekten av minskad hyaluronsyra gör att huden blir slappare och att rynkor blir mer framträdande. 

FÖRDELAR MED EJAL 40

  • Ger djup återfuktning inifrån

  • Behandlar ålderstecken i form av slapp hud och fina linjer

  • Kickar igång hudens produktion av kollagen och elastin som stärker huden

  • Ökar produktionen av hyaluronsyra som återfuktar huden

  • Ett långvarigt glow i huden

  • Huden får mer spänst och fasthet

  • Förbättrar hudstrukturen

EJAL40 PASSAR DIG SOM

Ejal40 passar dig som känner att din hud tappat sin spänst, blivit slapp eller "ihopsjunken". Den passar också dig som vill förbättra hudstrukturen och vill boosta med återfuktning inifrån och för att behandla mycket torr hud. 

HUR GÅR EN BEHANDLING MED EJAL40 TILL?

Efter en individuell konsultation där du får information om hur behandlingen går till och vilka resultat du kan förvänta dig, är det dags för behandling. Alla våra injektionsbehandlingar utförs endast av legitimerad personal. Under behandlingen injicerar vi Ejal med fyrapunkt- tekniken (4PBR) som ger en jämn fördelning av produkten i ansiktet och som minskar risken för blåmärken och smärta. 

Botox injektion

HUR MYCKET KOSTAR BEHANDLING MED EJAL 40?

Pris:
Konsultation - Gratis. Observera att du behöver boka in en konsultation 48 timmar innan din behandling enligt injektionslagen.
En behandling: 2500 kr.För optimalt resultat rekommenderas det att du bokar in två till tre behandlingar med tre veckors mellanrum och därefter en kompletterande behandling 2-3 gånger per år.

Det går utmärkt att kombinera Ejal 40 med andra estetiska behandlingar.

Q & A

Gör behandlingen ont?

Hur behandlingen upplevs är individuellt då smärta är subjektivt. Du behöver inte  bedövning inför behandlingen men om du vill kan du smörja med Tapin/Emla innan. Efter behandlingen kan du vara lite öm. 

Kan jag jobba direkt efter behandlingen?

Det är minimal återhämning efter behandlingen. Efter behandlingen har du små kvaddar vid insticksställerna men de försvinner inom 2 - 10 timmar. Det du bör tänka på är att du inte ska träna på 48h efter behandlingen och den inkluderar även varma bad, bastu och liknande. 

Hur många behandlingar behöver jag göra?

Du behöver göra två-tre behandlingar med 3 veckors mellanrum, därefter får du det slutgiltiga resultatet efter två månader från första behandlingen. Därefter rekommenderas det att du gör en underhållsbehandling en till två gånger per år, beroende på din ålder och hudtyp. 

bottom of page