top of page


BODYFILLER 
 

Naturlig skönhet

BOFYLLERS MED HYACORP HOS OSS PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

Med åldern förlorar vi inte bara volym i ansikte utan även på kroppen. På Derma Clinic Stockholm kan vi erbjuda behandling med Bodyfillern Hyacorp som är en icke-permanent kroppsfiller som används för att återskapa volym och ge fyllighet på områden där du själv kan ha svårt att forma med hjälp av kost och träning. Hyacorp är en icke-animalisk produkt framställd av hyaluronsyra med högre partikelgrad vilket gör den mer geléaktig i konsistensen. Detta gör att Bodyfiller utmärkt lämpar sig för att injiceras på områden såsom rumpa och hipdips.

Produkten är en CE-märkt medicinsk produkt vilket är ett intyg att produkten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Alla våra injektionsbehandlingar utförs av legitimerade sjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet av behandlingarna både kring hur injektionerna ska utföras samt för att få ett estetiskt gott resultat.

Innan din behandling med Bodfiller får du komma in på en individuell konsultation med våra injektionssjuksköterskor och läkare där de tillsammans med dig ser om du är en god kandidat för behandlingen, vad du kan förvänta dig samt vilken mängd med filler som är lämplig för att du ska få ett gott resultat. Vid konsultationen får du också en kostnadsplan och exakt prisbild.

 

FÖRDELAR MED BODYFILLER 

-- Icke-animalistisk
- Ingen kirurgi och därmed inga efterkirurgiska komplikationer
- Ger inga postoperativa ärr
- Snabb behandling
- Hög renhetsgrad


 

BEHANDLINGSOMRÅDEN MED BODYFILLER

Med Bodyfillers kan vi på Derma Clinic behandla:
Stuss (rumpa):
Passar dig som besväras av en plattare form av rumpa, eller dig som vill ha återskapa mer volym eller former kring stussen. 

Hipdips
Hipdips är de små inåtgående kurvorna som finns under höften och ovanför låren. Många trivs inte med detta och vill skapa mer volym för att minska håligheten i partierna. 

'

KONSULTATION INNAN BEHANDLING

Är du intresserad av behandling med Bodyfiller? Vad kul! Innan din behandling behöver du komma in på en konsultation hos oss för att vi ska kunna se om du är kandidat för behandlingen, vad du kan förvänta dig och vilket resultat det är du önskar uppnå.

VAD KOSTAR BEHANDLING MED BODYFILLER?

Stuss (rumpa) från 4500 kr.

Hipdips från 4500 kr.

En exakt prisbild och kostnadsplan får du vid din individuella konsultation. Priset beror på hur stor mängd av fillern du behöver för att få ett estetiskt tillfredställande resultat. 

Q & A

Hur länge är jag svullen efter biofillers?

Efter behandlingen kan du vara svullen i injektionsområdet mellan 3 - 5 dagar.

Hur många behandlingar behöver jag?

Vanligast är 3-4 behandlingar med 4 veckors mellanrum. 

​Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen börjar med att vi tar ett rör blod från dig och centrifugeringen av ditt blod tar cirka 35 min. Då sitter du i bedövning på valda områden. Själva behandling tar cirka 20 min.

Vad är biofillers?

Biofiller är en naturlig fillers från ditt eget blod. Vi använder din plasma från blodet för att framställa Biofilles.

bottom of page