top of page

ESTETISK HUDVÅRD

ESTETISK HUDVÅRD PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

Huden är kroppens största organ, därmed kräver den också lite extra omtanke mellan varven för att må som allra bäst. Det är mycket som påverkar huden. Allt ifrån ålder, levnadsvanor och hormoner. På Derma Clinic brinner vår personal för att ta reda på vad det är just din hud behöver och förena det med ett estetiskt smickrande resultat. För att du själv också ska må som allra bäst. Det är estetisk hudvård för oss.

 

 

Hos oss på Derma Clinic Stockholm erbjuder våra auktoriserade hudterapeuter ett stort antal olika behandlingar inom avancerad hudvård som skräddarsys efter just din huds behov. Vi arbetar endast med medicinsk hudvård från Neostrata och Zo Skin Health. De är kliniskt beprövade produkter som ger väldigt fina resultat. Vi har också en rad behandlingar som arbetar djupare i huden såsom Dermapen. Tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och önskemål och arbetar tillsammans fram en behandlingsplan för just dig. Välkommen in på en stunds egentid och för att påbörja din hudresa hos oss!

AUKTORISERADE HUDTERAPEUTER MED FOKUS PÅ JUST DIN HUD

FETTREDUCERING OCH HUDLYFT UTAN KIRURGI

Huden tappar med åren elasticitet vilket resulterar att huden kan kännas slapp. Vi har ett flertal behandlingar som både stramar upp och lyfter huden utan kirurgi såsom Hifu och Plasmapen, som bland annat arbetar kollagenuppbyggande. För dig som vill fokusera på mage, ländrygg och stuss kan vi rekommendera Emsculpt. Det är en muskelbyggande och fettreducerande behandling där vår Emsculptmaskin skapar 20.000 supramaximala muskelkontraktioner under 30 minuter vilket motsvarar 20.000 situps eller benböj. Emsculpt är även en bra behandling för dig som lider av delade magmuskler efter graviditet.

VÅRA BEHANDLINGSTERAPEUTER INOM ESTETISK HUDVÅRD OCH EMSCULPT

Jeanette är en av våra auktoriserade hudterapeuter du träffar när du gör dina ansiktsbehan

Jeanette
 

Anneli är en av våra legitimerade hudterapeuter du träffar när du bokar en ansiktsbehandli

Anneli

När du bokar en behandling med Emsculpt hos oss på Derma Clinic Stockholm, en fettreducera

Cattis

kvinnlig modell

BEHANDLINGSMENY

På Derma Clinic erbjuder vi klassiska ansiktsbehandlingar som anpassas efter just din hudt

Klassiska ansiktsbehandlingar utan kemisk peeling. Vi anpassar behandlingar efter din hud. Njut av en stunds egentid medan våra hudterapeuter tar hand om dig och din hud.

20210521_132635_0000.png

Välj mellan en rad olika behandlingar med kemisk peeling med AHA och Retinol. Kemisk peeling har en hudförbättrande och föryngrande effekt på huden. En riktig glowboostare!

På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi behandling med Prx-t33 som är en hudföryngrande beha
PRX-t33 är en kemisk peel som bland annat reducerar fina linjer.

Före och direkt efter
PRX-33 behandling

Nya generationens TCA-peeling som passar alla hudtyper och åldrar. Reducerar fina linjer, pigmenteringar och ger resultat direkt efter behandlingstillfället.

dermapen4.jpg

Dermapen 4 är markandes mest effektiva microneedling som skapar microkanaler i huden som ökar hudens upptagningsförmåga av fukt. En behandling för dig som vill boosta huden med fukt och glow på djupet.

Global eyecon är en unik ögonbehandling som reducerar trötthetecken_

Unik kombinationsbehandling för huden runt ögonen med kemisk peel och microneedling och avslutande ögonmask. Reducerar mörka ringar, påsar och pigmenteringar runt ögonpartiet.

Plasmapen är en uppstramande behandling som alternativ till kirurgiskt ingrepp. Med Plasmapen kan vi strama och lyfta upp huden på både ansiktet och kroppen.

 

Plasmapen är ett alternativt till ett kirurgisk ingrepp. På Derma Clinic kan du boka tid h
HIFU FÖRE EFTER.jpg

Före och efter
Hifu behandling

HIFU står för High Intensity Focused Ultrasound och är en icke-kirurgisk behandling som med hjälp av ultraljud verkar för strama och lyfta upp huden samtidigt som det verkar fettreducerande.

 

Emsculpt är den första och enda icke-invasiva kroppsskulpteringsapparaturen som behandlar

En fettrucerande och muskeluppbyggande behandling som även stärker separerade magmuskler efter graviditet.

bottom of page