top of page
Skincare

Trötta ögon?

Besväras du av mörka ringar, svullnad, påsar, hängande ögonlock  eller pigmenteringar kan vi på Derma Clinic hjälpa dig för att uppnå en piggare blick som ger hela utseendet ett lyft.

12.png

FILLMED BEAUTIFEYE

GER NATURLIG CONCEALEREFFEKT

Effektiv ögonbehandling
Estetisk kombinationsbehandling som förbättrar hudtextur, hudton samt den totala hudkvaliteten. En effektiv och säker behandling som till skillnad från en  fillersbehandling inte maskerar över mörka ringar, utan som istället korrigerar samt reparerar huden inifrån och resultatet upplevs som en concealer effekt.

 

  • För alla åldrar.
     

  • Behandlingen bör göras 3 gånger med ca 2 veckor mellanrum för optimalt resultat.
     

  • Reducerar mörka ringa, fina linjer, förbättrar hudkvalitén och hudstruktur

Beautifeye2
11.png

GLOBAL EYECON

3 STEGS BEHANDLING FÖR ÖGONPARTIET

Global Eyecon är en kombinationsbehandling som består av tre steg under samma behandlingstillfälle.

Huden runt ögonen rengörs och avfettas först innan vi börjar behandlingen. Sedan gör vi en kemisk peeling, microneedling och avslutar med en svalkande och svullnadsdämpande ögonmask. Alla tre steg är speciellt anpassade efter den känsliga huden runt ögonen och verkar såväl svullnadsdämpande som hudföryngrande.

Global Eyecon behandlingens tre steg:
Steg 1 - Kemisk peel

Steg 2 - Steril serum & microneedling

Steg 3 - Svalkande ögonmask

PLASMAPEN

FÖR HÄNGANDE ÖGONLOCK UTAN KIRURGI

Besväras du av exempelvis hängande ögonlock eller kråksparkar men vill undvika kirurgiska ingrepp? Då kan vi varmt rekommendera behandling med Plasmapen.

 

Denna behandlingsmetod är just ett alternativ till kirurgiskt ingrepp där vi ändå kan uppnå väldigt fina resultat. Med hjälp av Plasmapen kan vi effektivt både strama och lyfta upp hud i ansiktet och på kroppen samt åstadkomma stimulans i hudens förnyelse av fibroblaster som är nödvändiga för hudens självläkningsprocess och kollagenproduktion.
 

Kvinna med långt grått hår

LASHLIFT

VACKRA BÖJDA FRANSAR MED FÄRG

Lashlift är en perfekt behandling att göra innan du vill känna dig lite extra fin och slippa mascaran. I behandlingen böjs dina fransar permanent och färgas vilket både ramar in ögonen och ger dig en piggare look. 

långa ögonfransar
Makeupförsök

FRANS-OCH BRYNFÄRG

NÄR INGET SMINK BEHÖVS

Lite guldkant i vardagen blir det allt med frans och ögonbrynsfärg. Behandlingen tar inte lång tid och är lätt att göra under exempelvis lunchen.

Brynfärg - 450 kr

Brynfärg + form - 450 kr
Fransfärg - 450 kr

Fransfärg + brynfärg -  550 kr
Fransfärg + brynfärg + form  - 650 kr

bottom of page