top of page

 

Skinbooster
Jalupro Super hydro

Jalupro Super Hydro hos oss på Derma Clinic Stockholm

Vill du ge huden en riktig hudföryngrande cocktail så kan vi på Derma Clinic varmt rekommendera vår senaste behandling Jalupro Super Hydro. Behandlingen beskrivs som den mest kraftfulla skinboostern på marknaden då det är en hybrid mellan Mesoterapi och Profhilo och som kortfattat innehåller en kraftfull mix av hudföryngrande egenskaper. Jalupro passar dig som vill förbättra spänsten och elasticiteten i huden och på så vis motverka rynkor och fina linjer samtidigt som du får en maximal återfuktning.
 
Likt Profhilo så innehåller Jalupro marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra. Med åldern minskar vår produktion av hyluronsyra vilket bidra till att huden tappar sin spänst och rynkor och fina linjer blir mer framträdande. Genom att boosta vår hud med en hög koncentration av hyaluronsyra kan vi istället få tillbaka både elasticitet och lyster vilket leder till att huden ser både yngre och fräschare ut. 

Jalupro super hydro innehåller, utöver marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra, även 7 aminosyror och 3 peptider som tillsammans aktiverar kroppens produktion av elastin och kollagen. 


Välkommen att boka in din behandling hos våra erfarna injektionssjuksköterskor Malou.

Malou_edited_edited_edited.jpg

Malou, injektionssjuksköterska

"Vi är glada över att nu kunna erbjuda behandling med Jalupro. De kunder som tidigare behandlat med Profhilo och Mesoterapi får nu en kombinationsbehandling i och med Jalupro då den både innehåller en hög dos av hyaluronsyra men även peptider och aminosyror som tillsammans ger en väldigt god effekt på bland annat fina linjer. På Derma Clinic Stockholm görs alla våra injektionsbehandlingar av legitimerade läkare och sjuksköterskor som tillsammans alltid har din hud och välmående som högsta prioritet. Välkommen in på en individuell konsultation!

Behandling med Jalupro super hydro har många fördelar såsom att den återfuktar huden på dj
Behandling med Jalupro passar dig som:

 • Återfå mer elasticitet i huden

 • Reducera fina linjer och rynkor

 • Minska torrhetslinjer i huden

 • Öka hudens förmåga att bilda kollagen

 • Har provat Profhilo men vill ha ett ännu mer effektivt resultat

Hur går en behandling med Jalupro till?

Innan din behandling välkomnas du till en konsultation med våra legitimerade injektionsbehandlare. Denna konsultation möste göras tidigast 48 timmar innan din behandling (i enlighet med injektionslagen). Under konsultation får du utförlig information om hur behandlingen går till och vilka resultat du kan förvänta dig.

När det väl är dags för behandling så injicerar vi Jalupro i totalt 13 punkter (vid behandling av ansikte). Prodtukten sprider sig sedan själv jämt fördelat i vävnaden. Utöver ansiktet kan vi även behandla hals, dekolletage och armar. VI avslutar behandlingen med att lägga en härlig ansiktsmask som både lugnar och återfuktar lite extra.

Resultatet efter behandlingen kommer stegvis och effekten håller sig sedan i cirka 5-6 månader. Vi rekommenderar att göra uppföljningsbehandling var 6:e månad för att bibehålla bästa resultat.

Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis och håller sedan i ca 5-6 månader. För bibehållet resultat rekommenderas en uppföljande behandling var 6:e månad.

 

Hur mycket kostar behandling med Jalupro?

En behandling kostar 3500 kr och vi rekommenderar att göra 2-3 behandlingar mellan 4 veckors mellanrum. 
En touch up behandling rekommenderas att göra efter 6 månader för att få ett optimalt resultat.

Vilka fördelar har Jalupro Super Hydro?

 • Återfuktar (även mycket torr hud) på djupet

 • Stimulerar hudens egen kollagenbildning

 • Reducerar både rynkor och fina linjer

 • Ger huden maximal lyster

 • Återskapar fyllighet i huden

 • Ger huden en åtstramande effekt

 • Ökar hudens cellförnyelse

 • Långvarig effekt 

Behandling med Jalupro har många fördelar för huden såsom:
På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi behandling med Jalupro super hydro som beskrivs som
bottom of page