top of page
Skincare

Emsculpt

Vi på Derma Clinic är glada över att kunna erbjuda dig som kund behandlingen Emsculpt. En behandling som  bygger muskler och reducerar överliggande fett - ett perfekt sätt för att kickstarta kroppen på!
 

Fit kvinna

Kickstarta kroppen med Emsculpt

Kanske har du bestämt dig för att göra en förändring i vardagen med mer rörelse och näringsrik kost? Att investera i sin egen hälsa är alltid ett klokt beslut, men ibland kan det vara svårt att hitta motivationen till att börja. Vi möter många kunder som vill ha en boost i början och då kan vi på Derma Clinic varmt rekommendera behandling med Emsculpt, en icke-kirurgisk FDA märkt metod, som kortfattat är en intensivträning i säte-och magmuskulator - utan att du behöver göra något. 

Säkra Fit Girl
EMSCULPT RUM.jpeg

Vad är Emsculpt för något?

Emsculpt är en icke-kirurgiskt FDA märkt metod som reducerar överliggande fett, bygger upp magmuskulatur och stärker sätesmusklerna. Under en behandling på 30 minuter skapar Emsculpt 20.000 superkontraktioner med hjälp av sin unika HIFEM-teknologi (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) vilket motsvarar 20.000 situps eller squats. 
 

Behandlingen görs i en kur på 4 behandlingar; två stycken i veckan under två veckors tid. Det är viktigt att du även äter näringsrik kost och försöker röra dig i vardagen för att du ska få ett maximalt resultat av Emsculpt.

Hjärtligt välkommen in hos någon av våra Emsculptbehandlare under en kostnadsfri konsultation där vi går igenom hur Emsculpt fungerar, vilka ändringar som du kan behöva göra i vardagen och vilka resultat du kan förvänta dig av behandlignen.

Emsculpt_sida.jpg

50%

Emsculpt

20.000 situps/squats på 30 minuter

Emsculpt är en FDA-godkänd maskin vars världsledande metod ger väldigt fina resultat i form av muskeluppbyggnad och behandling av överliggande fett.

 

Säkra Fit Girl

Bränner överliggande fett och bygger muskler

Kickstarta kroppen - Ickekirurgisk behandling

Vi möter många kunder som vill ha en boost i början och då kan vi på Derma Clinic varmt rekommendera behandling med Emsculpt, en icke-kirurgisk FDA märkt metod, som kortfattat är en intensivträning i säte-och magmuskulator - utan att du behöver göra något!

På Derma Clinic erbjuder vi behandling med Emsculpt_edited.jpg

Cattis

Emsculptbehandlare, Derma Clinic Stockholm

"Emsculpt är en populär behandling som inte bara ger fantastiska estetiska resultat i form av märkbar fettreducering och muskeluppbyggnad.

Emsculpt är samtidigt en effektiv behandling av medicinska skäl för dig som besväras av smärtande ländrygg eller separerade magmuskler efter graviditet.

Att behandlingen är snabb och enkel i kombination med resultaten våra kunder upplever gör att Emsculpt är en fantastisk behandling att utföra. Välkommen in att påbörja din resa för en starkare kropp med oss!"

Fördelar med Emsculpt

Muskeluppbyggnad

Emsculpt använder högintensiva elektromagnetiska pulser för att stimulera musklerna i magområdet. Denna teknik inducerar kraftfulla och djupa muskelkontraktioner, vilket resulterar i ökad muskelmassa. Detta är effektivt för dig som vill stärka dina muskler.
 

Fettminskning

Utöver att bygga muskler hjälper Emsculpt också till att minska fettansamlingar i det valda behandlingsområdet. De intensiva muskelkontraktionerna ökar ämnesomsättningen och frigör fettsyror, vilket kan leda till minskad fettvävnad över tiden.
 

Ökad muskelton

Emsculpt hjälper till att skapa en mer definierad och tonad mage genom att förbättra muskeltonen. Detta kan ge en slankare och mer estetiskt tilltalande midja.
 

Stärkt core

En stark kärna är avgörande för övergripande hälsa och stabilitet. Emsculpt fokuserar på att stärka musklerna i magen, vilket kan bidra till förbättrad kärnstyrka och minskad risk för ryggproblem.
 

Icke-invasiv behandling

Emsculpt erbjuder alla dessa fördelar utan att kräva kirurgi eller några nedskärningar. Det är en icke-invasiv procedur, vilket innebär att det inte finns någon återhämtningstid och minimal risk för biverkningar jämfört med kirurgiska alternativ. Behandlingen är dessutom snabb och går att utföra på en lunchrast!

Emsculpt_sida.jpg

Effektiv för separerade magmuskler

Emsculpt är också effektivt för att behandla separerade magmuskler, rektus diastas, efter graviditet vilket drabbar ca 30%. Det innebär att raka bumusklerna är separerade ett år efter förlossningen, det leder till smärta i ländrygg, buktande bukvägg och instabilitet i bålen vilket kan påverka livskvaliteten.

Såhär går det till

Emsculpt är en behandling som använder sig av HIFEM-teknologin (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) som framkallar supramaximala muskelkontraktioner, något vi själva inte kan uppnå på när vi tränar. Under en session på 30 minuter tvingar Emsculpt muskelvävnaden i mage eller stuss att anpassa sig och bygga om dess inre struktur genom hela 20.000 supramaximala muskelkontraktioner. Det är jämförelsevis som att göra 20.000 situps eller squats under 30 minuters tid.

Behandlingen leder till ökad volym och produktion av muskelfibrer, kroppen blir både fastare och starkare. Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom aptos och därmed upplever du också en reducering av överliggande fett.

Emsculpt

8000 kr per session

 


Behandlingstid
30 min per session

Egenskaper
Stärker muskulatur, bränner överliggande fett, effektiv för att behandla separerade magmuskler.

Behandlingstillfällen
4-8 behandlingar.

Kostnadsfri konsultation behövs
Konsultation för att se om du är kandidat för Emsculpt behövs innan behandling.

Fit kvinna

Vad kan vi behandla med Emsculpt?

Mage

Stuss

Emsculptbehandlingens steg

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

Innan behandlingen

Innan din Emsculpt behandling börjar får du träffa någon av våra behandlingsterapeuter på  individuell konsultation. Här går vi igenom dina mål och förusättningar för att du ska få de bästa resultatet av just dina sessioner.Det är viktigt att se Emsculpt som en boost till din träningsresa och att göra aktiva val i vardagen i form av rörelse och kost för att kunna få de bästa resultaten.

Under behandlingen

När det väl är dags för behandlingen så får du ligga ner på en brits och vi fäster Emsculpt-handtagen med hjälp av resårband på det område du önskar behandla. Därefter startar vi maskiner och elektromagnetiska pulser skickas till de områden du önskar resultat på. Behandlingen gör inte ont men du kommer att känna hur maskinen arbetar genom starka kontraktioner på mage eller stuss. Efter ett par behandlingar kommer behandlingen att kännas mer och mer behaglig tacka vare att Emsculpt skapar större muskler med starkare muskelfibrer.

Efter behandlingen
Efter behandlingen kan du återgå till arbetet eller vardagen precis som vanligt då den inte skapar någon återhämtningtid

Resultatbilder efter Emsculpt

Q&A

Passar emsculpt mig?

Emsculpt är ett bra alternativ för dig som inte har mycket överflödigt fett men som främst vill ha en mer skulpterad, definierad kroppsbyggnad och starkare muskler. Behandlingen fungerar bäst för dem som har mindre än 2,5 cm klämbart fett i det behandlade området, enligt Dr. Kinneys forskning. Den idealiska kandidaten är egentligen vem som helst som vill få starkare muskler och en starkare core, som vill vara stramare och bränna fett. Personer med några extra kilo att förlora kanske inte ser så mycket av en förändring från endast en kur med Emsculpt, eftersom fettet kan fungera som en barriär mellan magnetspolen och musklerna, vilket minskar muskelkontraktionernas styrka under behandlingen. Även om behandlingen minskar fett, är Emsculpt ingen viktminskningsbehandling.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?

Resultatet av den kombinerade verkan av supermaximala muskelkontraktioner och förstörelse av fettceller är att du känner dig starkare och kan se mer definierade muskler. Vissa känner en styrka som hjälpte dem att uppnå mer under träningen. Forskning ledd av Dr. Brian M. Kinney, plastikkirurg i Beverly Hills, Kalifornien, visade att muskelmassa ökade med cirka 16 %, medan fett minskade med nästan 19 % efter fyra sessioner.

Finns det några kombinationsbehandlingar?

Emsculpt kan kombineras med bodyfillers för dig som önskar en fylligare och jämnare stuss.

Hur många behandlingar behövs?

Minst fyra sessioner behövs, vanligtvis med två till fem dagas intervall rekommenderas. Endast fyra behandlingar kan ge synliga resultat.

bottom of page