top of page
Kvinna som har läppbotox

BEHANDLING MED FILLERS PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

På Derma Clinic Stockholm erbjuder vi trygga behandlingar med fillers. Vi strävar alltid efter naturliga resultat där fokus ligger i att förbättra och att skapa symmetri. Det råder en förutfattad bild av fillers som ofta är kopplad till "stora ankläppar". Faktum är att majoriteten av våra kunder inte vill att det ska märkas att någon behandling är gjord utan resultatet ska påvisa ett piggare, mer symmetriskt utseende. 
 

Med fillers kan vi arbeta genom att bygga volym i önskat område, såsom läppar, nasolabiala veck men även stuss och hipdips. Vi använder oss av fyra olika fillersprodukter vars sammansättning liknar naturlig hyaluronsyra som finns i huden och är ickepermanenta. Beroende på vilket område du vill behandla väljer vid den filler som blir optimalt för just dig.

 

Alla våra fillersbehandlingar utförs av legitimerade sjuksköterskor och läkare så du som kund kan känna dig trygg under din behandling. Du behöver också boka in en kostnadsfri konsultation 48 timmar innan din behandling enligt injektionslagen. Under denna konsultation får du noggrann information om din behandling, eventuella biverkningar och risker samt efterföljande vård. 

I videon nedan kan du se en fillersbehandling av läppar.

På Derma Clinic Stockholm kan vi behandla följande områden:
- Läppar (med fokus på naturligt resultat)

- Nasolabiala veck, det vill säga området mellan näsa och läppar.

- Stuss och hipdips med bodyfillers

OMRÅDEN VI BEHANDLAR MED FILLERS PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

VÅRA OLIKA FILLERSBEHANDLINGAR 

Mun


FILLERS FÖR LÄPPAR OCH
NASOLABIALA VECK

 

Vid behandling av läppar och nasolabiala veck kan kan vi återskapa volym som ger ett piggare utseende samt forma läpparna så de passar din ansiktsform bättre. En liten mängd filler gör stor skillnad för helhetsuttrycket.

Vi använder oss av fillers vars sammansättning liknar kroppens naturliga volymbyggare, hyaluronsyra.

17871364603958815.jpg

Kroppskontuering är för dig som ej vill genomföra en operation. Resultatet med bodyfillers är den samma som ett kirurgiskt ingrepp med inplantat eller transplatation med kroppseget fett. Med bodyfillers behöver du ej sövning, får ej ärr och eventuella postoperativa besvär. Hos Derma Clinic kan du behandla en kroppsdel med ett naturligt och med icke invasiv metod med hjälp av vår HYAcorp Bodyfiller. Läkaren injicerar fillern lätt och smidigt som formar och ger din kroppsdel volym.

Q & A

 

Gör det ont att behandla med fillers?

Du får bedövning av oss när du kommer, du kan även köpa Tapin eller Emla och smörja på 15 - 20 min innan ditt besök. Vår fillers innehåller även bedövning så upplevelsen brukar inte kännas allt för smärtsam. Om du gör läppfillers kan läpparna ömma ett par timmar senare. 

Vilka risker finns efter behandling av fillers?

Hur mycket fillers krävs för rumpa?

Det beror på hur mycket volym du önskar, men vanligtvis använder vi mellan 10 - 50 ml när vi förändrar och formar om en kroppsdel. 

Hur längre varar bodyfillers?

Upp till 2 år håller vår bodyfillers då partikelstorleken är större än vid ansiktsfillers.

Är fillers permanent?

Fillers är inte permanent utan det försvinner från 4 upp till 12 månader, då det är ett kroppseget ämne som heter hyaluronsyra (en fuktbindande sockermolekyl). ​

När kan jag se resultatet efter fillers?

Du kommer se resultatet omgående och efter ett par dagar då svullnaden lagt sig. Fullständigt resultat ser du efter två veckor. ​

Hur länge håller en behandling?

Hur hållbart filler är beror på flera faktorer så som vilket område som behandlats, din egen ämnesomsättning samt din livsstil påverkar. Normalt sätt håller resultatet mellan fyra till tolv månader. Resultatet håller längre vid tätar besök i början för att bygga upp en depå. ​

Mina läppar är svullna efter injektionen. 

Efter en injektion på läpparna kan en svullnad uppstå. Hos på kan du få is för att kyla ner dem om det är en stor svullnad. Du ska fortsätta att kyla läpparna 20 min per gång några gånger under de första 8 timmarna. Till natten kan du sova på rygg med en extra kudde under huvudet. Svullnaden lägger sig inom de närmaste dagarna inom en vecka. 

bottom of page