Kvinna som har läppbotox

ETREBELLE​

Collagenstimulerande behandling

Etrebelle är bara till dig som vill se ut som du gör fast 10 år yngre!

20220211_092213_0000.png

Vad är Etrebelle?

Etrebelle är ett alternativ till vanliga fillers. Detta är till skillnad från fillers ett material som stimulerar kroppen att producera stora mängder nytt naturligt kollagen vilket ger dig ett yngre och friskare utseende. Etrebelle tillverkas av ett material som kallas poly-D,L-lactic acid. PLA är biokompatibelt dvs har ingen negativ inverkan på din kropp eller skapar några allergier. Materialet är biologiskt nedbrytbart och används därför också inom kirurgin. PLA godkändes av FDA redan 2004 för behandling av HIV-patienten för att ersätta förlust av fett i ansiktet.

 

Etrebelle patienter upplever ett omvänt åldrande under flera månader i takt med att deras kroppar naturligt återskapar kollagen under huden. Etrebelle används för att långsiktigt fylla ut fina linjer och rynkor och ersätta den volymförlust som syns framför allt i tinningar, runt kindbenet och nedre delarna av kinden.

Att tänka på efter behandlingen

Nästan alla kan återgå till sina dagliga aktiviteter direkt. Efter behandlingen kan du som kund uppleva rodnad, mindre svullnad, blåmärken och milt obehag som försvinner normalt inom en till två dygn. Ett par dagar efter behandlingen ska du undvika bastu, fysisk träning och poolbad. 

Det är viktigt att du masserar det behandlade området i fem minuter x fem gånger dagligen då det efter en månad börjar nybildas collagen runt PLA partiklarna och du kan gradvis se förbättringen. Du ser dock fortfarande ut som du brukar, bara lite yngre för varje dag som går.

20220211_092213_0000
Etrebell Chafik 1
Etrebelle
Ettrebell 2 v
biofiller
Etrebell Chafik 1
Etrebell chafik
etrebelle.jpg

Q & A

Hur länge håller Etrebelle?

Etrebelle stimulerar kroppen att bilda nytt naturligt kollagen i behandlingsområdet. Detta nya stöd för dermislagret i huden håller i flera år. Tyvärr slutar inte åldrandet så det kan krävas en touch-up efter 2-4 år.

Är Etrebelle säkert?

Etrebelle har alla nödvändiga certifieringar för rekommenderade behandlingar. En full behandlingsserie kostar mindre än hälften av ett kirurgiskt käklyft men kan uppnå liknande resultat. Etrebelle är mera kostnadseffektivt för större volymer än konventionella fillers och håller betydligt längre.

Gör det ont?

Vi använder bedövning för att göra behandlingen så smärtfri som möjligt. Våra behandlare gör allt för att det ska kännas bra. Vi använder oss av mycket tunna nålar och oftast av sk. cannulas för din säkerhet.