Fransar & Bryn

Vi använder ögonfrans- och ögonbrynsfärg från RefectoCil som ger en färgning som håller upp till 6 veckor. Det finns flera härliga färger samt en blekning som bleker upp till 3 steg. Med hjälp av trådning avlägsnar vi oönskad ansiktshår. Det är en urgammal epileringsmetod som är skonsam då vi använder en ren, tunn, tvinnad bomullstråd som rullas över ovårdade hårlinjer. På det sättet undviker du kemikalier i ansiktet.

Var tillverkas RefectoCli produkterna?

Produkterna tillverkas i Österrike.

Är RefectoCil produkterna veganska?

Alla RefectoCil-produkter vi använder på Derma Clinic Stockholm är veganska.

 

Vilka färger finns det?

Svart som ger en djupsvart färg, grafit som döljer gråmelerat och vitt hår diskret samt ger andra färger en kallare ton, blåsvart som ger en svart färg med blått skimmer som ger färgen ytterligare djup, naturbrun som ger en mycket mörk och vältäckande brun färg, samt ljusbrun som är ideal för ljusblont till ljusbrunt hår.

 

Vad innehåller färgerna?

Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2, 5-Diamine, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, PEG-40 Hydrogenated Caster Oil, Toluene-2, 5-Diamine, Resorcinol, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cl 77499, Cl 77491, Cl 7749. OBS! Innehåller fenylendiaminer som kan ge upphov till en allergisk reaktion. Allergitest rekommenderas för känsliga personer.

 

Vad är trådning?

Trådning eller threading som det ibland kallas, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten. Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med pincett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.

 

Varför trådning?

Oavsett hur bra du är på att forma din bryn med pincett så kommer du märka skillnad om du får dem professionellt formade. Att bli trådad hos oss på Derma Clinic Stockholm kan ses som ett litet ansiktslyft och tar inte mer än 15 minuter! Självklart kan du även välja till färgning av både bryn och fransar.

 

Vilka är fördelarna med trådning?

Till skillnad från vaxning, rakning och noppning ger trådning ett jämnare resultat. Håret dras från roten och då blir resultatet mer varaktigt än rakning och efterlämnar en mjuk och len yta. Trådning avlägsnar hela hårstrået från roten utan att skada roten. Regelbunden trådning leder till att håret växer långsammare.

 

Passar trådning mig?

Trådning passar alla, även de med väldigt känslig hy​.

 

Hur ser jag ut efter behandlingen?

En viss rodnad kan uppkomma efter behandlingen i och med att den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden vilket det leder till en friskare hy.

 

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

info@dermaclinicstockholm.se

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube