Emsculpt

Har dina magmuskler separerat efter en graviditet? Eller har du ont i ryggen och behöver stärka din core? Du kanske bara vill bli ditt snyggaste, starkaste jag? Titta hit! Då är Emsculpt något för dig. 

Vi arbetar som ett team i tre steg: 

1. Emsculpt behandlingsterapeut - här ses vi på en konsultation och skräddarsyr ett hälsoprogram utifrån dina mål och förutsättningar. 

2. Specialistläkare Hassan Killasli - ett personligt möte där eventuell medicinering som minskar sockersug och ökar förbränningen kan sättas in för att maximera dina resultat. 

 

3. Sjuksköterska på vår livsstilsmottagning - här ses vi och lägger upp en kostplan och även en underhållningsplan för att du ska få ut det bästa av dina behandlingar. 

 

Emsculpt behandling

Livsstilsmottagning

Läkarbesök 

Vanliga frågor om Emsculpt

Energin tränger sig ner djupt. Är det säkert? Påverkar det inte inre organ?

Magnetisk teknik har funnits i decennier och dess säkerhet har bevisats genom dussintals studier. Den enda vävnad som reagerar på energin är motoriska neuroner, därför har den inga effekter på andra vävnader inklusive organen. 

Hur länge håller resultaten?

I studier har det visats att Emsculpt orsakar apoptos (naturlig celldöd). Resultaten är alltså långvariga. Kliniska studier visar att dessa resultat upprätthålls fullständigt 3 till 6 månader efter behandling. Tidigare allmän forskning bekräftar även att musklerna efter intensiv träning bevarar sin ökning i volym och förbättring under minst 6 månader. 

Varför rekommenderas det 4 behandlingar inom 2 veckor? 

Protokollet är baserat på många års kliniska tester. Musklerna har den högsta förbättringspotentialen under de första behandlingarna, vilket motsvarar vad som har bevisats i studier för fysisk träning. Ytterligare behandling kan medföra en stegvis förbättring, men inte ett mer dramatiskt resultat. Studier visar att att ett protokoll med 4x30 min är den bästa balansen mellan patientens tid och de kliniska resultaten. 

Hur fungerar Emsculpt?

Med den unika HIFEM-tekonologin (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) kan Emsculpt behandla magmuskulatur, reducera överliggande fett och stärka sätesmusklerna. 

Detta uppnås genom frivilliga sammandragningar, s.k. superkontraktioner. När kroppen utsätts för dessa muskelkontaktioner måste muskelvävnaden anpassa sig till ett sådant extremt tillstånd att den svarar med en ombyggnad av dess inre struktur - ökad volym och produktion av muskelfibrer. 

Kontraktionerna orsakar överdriven efterfrågan på energi vilket resulterar i att fettcellerna dör genom apoptos. 

Under en behandling framkallas ca 20 000 muskelkontraktioner. 

Derma Clinic Stockholm

070-386 01 01

info@dermaclinicstockholm.se

Älvsjö Torg 15B, 125 34 Älvsjö

©2020 Derma Clinic Stockholm

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube