YouLaser MT

YouLaser MT är den första och enda apparaten på marknaden som kombinerar de två gyllene våglängderna 10600 nm (CO2 / koldioxidlaser) och 1540 nm (YAG / erbium glass laser) i en och samma behandling. Man kan arbeta på både djupa och ytliga lager av huden samt ablativt eller icke-ablativt, helt beroende på vilken behandling din hud behöver. Dessutom om man kombinera båda våglängderna i en och samma puls för att förstärka effekten av behandlingen och förbättra resultatet avsevärt.

Med YouLaser MT kan man även behandla beninga hudförändringar. Detta görs av våra specialistläkare som först fastställer att hudförändringen är bening genom att kontrollera vävnaden med hjälp av ett dermatoskop. Därefter injiceras en lokalbedövning för att behandlingen ska vara helt smärtfri. Vid borttagning av mindre hudförändringar ges ofta ingen bedövning, utan då hålls istället en kylande luft mot huden under behandlingen för att minimera obehag. Behandlingen tar inte mer än ett par minuter och minimerar risken för fula ärr i jämförelse med andra metoder. Efter behandlingen får du en skorpa över området som behandlats som vanligtvis sitter kvar ett par dagar. Skorpan behandlar du genom att rengöra huden med en mild tvål och vatten samt smörja in med ett tunt lager vaselin tills skorpan ramlar av.

  • Behandlar rynkor, ärr, akneärr, solskadad hud, stora porer, ojämn hudton, keloider, bristningar, borttagning av nevus, seborroisk keratos, fibrom, vårtor och andra beninga hudförändringar.
  • 4 - 8 behandlingar med 6 - 8 veckors intervall rekommenderas för bäst resultat.

Priser

Konsultation med laserspecialist 0 kr
Ansikte från 3.995 kr
Ärr från 1.995 kr
Keloider från 1.995 kr
Bristningar från 1.995 kr

Konsultation med hudläkare 950 kr
Borttagning av nevus från 1.995 kr
Borttagning av seborroisk keratos från 1.995 kr
Borttagning av fibrom från 1.995 kr
Borttagning av vårtor från 1.995 kr