2018-06/25018035-2007342062879453-7761493051947614208-n.jpg

Skin resurfacing Peel

Applicering av olika lager som lämnas att verka på huden

De flesta av pHformulas ”Skin Resurfacing” produkter appliceras inte på tid, neutraliseras inte och behöver inte avlägsnas från huden. I stället är de själv-neutraliserande och lämnas kvar att verka i huden.

Individuellt anpassade ”skin resurfacing” behandlingar

Olika behandlingar kan kombineras i särskilda behandlingsprogram. Produkternas styrka och hur djupt de penetrerar avgörs av hudspecialisten, baserat på appliceringsteknik och antal lager som appliceras under ”skin resurfacing” behandlingen.

Maximalt starka formula för bästa före- och efter-resultat av ”skin resurfacing”

En personligt anpassad och maximalt stark formula appliceras hemma som förberedelse för den professionella behandlingen eller som komplement efter pHformula "skin resurfacing"-behandlingen. I dessa produkter som används före och efter "skin resurfacing"-behandling ingår alltid det unika PH-DVC™ complex, som garanterar bästa möjliga resultat och behandling av huden under pHformula "skin resurfacing"-behandlingsprogram.

Unika resultat: utifrån in och inifrån ut

pHformula tar ”skin resurfacing” till en ny, högre nivå genom att introducera en ”utifrån in” och ”inifrån ut” filosofi. Avancerade dermatologiska ”skin resurfacing” behandlingar arbetar utifrån och in, i kombination med kraftfulla näringstillskott för huden som arbetar inifrån och ut och hjälper huden att snabbast möjligt återhämta sig.

Ph formula MELA 895:-

Behandling mot ojämn hudton/pigmenteringar

Ph formula AGE 795:-

Effektiv behandling mot linjer och en åldrad hud 795:-

Ph formula AC 795:-

Behandling för en acnebenägen hud

Ph formula CR 765:-

Stärkande och lugnande behandling för en känslig hud med ytliga kärl och rodnad.

Ph formula VITA C 695:-

Lystergivande och fuktgivande C-vitamin peel.