Clear Skin / Akne

Akne behandlar vi med Clear Skin som ger långsiktiga resultat. Det finns många olika behandlingsalternativ för akne, men det är inte alltid dem fungerar. När akne är extra svårt att behandla kan det behövas en mer avancerad teknik. Clear Skin använder en kombinerad laserteknologi tillsammans med kyla och vakuum som behandlar alla former av akne vulgaris. Behandlingen passar alla hudtyper och har inga bieffekter, den ger enbart renare och jämnare hudtextur med långsiktiga resultat.

Behandlingsområden

 • Alla former av akne vulgaris

F/Q/A

 • Vad är Clear Skin?
  Clear Skin är den nyaste lasertekniken där man kombinerar icke-ablativ laser, kontaktkylning och vakuum - Detta för att behandla akne vulgaris på ett säkert och effektivt sätt.

 • Vilken typ av laser används i Clear Skin?
  I Clear Skin används en icke ablativa Er:Glas laser (1540nm).

 • Hur fungerar Clear Skin?
  Lasern penetrerar djupt ner i huden, vilket medför en termisk skada på talgkörtlarna som förstör aknebakterier samt reducerar talgproduktionen. Lasern påverkar endast de djupare hudlagerna och lämnar hudens översta lager (epidermis) intakt. Det integrerade vacumsuget extraherar talg från porerna, medan kontaktkylningen skyddar huden, minskar smärta och möjliggör en säkrare och effektivare behandling. Lasern ger även en förbättring av hudens struktur, därför reduceras ytliga akneärr. OBS! För djupare akneärr rekommenderas YouLaser MT.

 • Hur ser jag ut efter behandlingen?
  Efter behandling uppstår ofta en rodnad och viss ömhet kan förekomma. En mindre vanlig biverkning är värmeblåsor.

 • Hur många behandlingar behöver jag?
  4 - 6 behandlingar med 1 - 3 veckors intervall.