top of page

Decembermånad är här med krispigt väder och festligheter i sikte. Under denna månad fokuserar vi på att få huden att kännas fräsch och strålande, återfuktar med näringsrika fuktcremer och ger huden en riktig boost med llyxiga serum. Här har vi samlat tips på behandlingar och produkter som kan kännas extra härliga just nu. Självklart lite inspierarande julklapptips till "personen som har allt". Och du. Du missar väl inte vår julkalender med ny lucka varje advent? Vi har tagit fram riktigt generösa erbjudanden såhär lagom i juletider. Som en gåva från oss till dig. 
 

Lucka 1

3-9 december

50% rabatt på anti-age behandlingen PRX-T33 inklusive Ice mask. Behandlingen ger massor av lyster och reducerar fina linjer, rynkor och ojämn hudton. En riktig glowboost!

Rabatten gäller när gör dina bokningar på PRX-T33 behandlingar mellan 3-9 decembe och anger koden ADVENT1 som meddelande i din bokning. Du kan utföra behandlingarna t.o.m 31 januari. 

1_edited.jpg

Lucka 2

Öppnas 10 december.....

5.png

Vill du överraska någon med en fin gåva?

PRESENTKORT

Att ge bort en stunds egentid är bland det finaste man kan ge bort till någon, tycker vi. Unna någon en avkopplande ansiktbehandling hos våra legitimerade hudterapeuter. Hos oss tänder vi ljus, har lugn musik och din vän får njuta av en härlig stund med strålande hud som bonus.

Kanske känner du någon som lider av något hudproblem som funderat på en mer avancerad behandling men inte riktigt velat unna sig? Genom att välja en valfri summa kan du vara med och bidra till att kickstarta någons resa till en välmående hud.

Du väljer belopp och vi slår in ditt presentkort som en fin present. Presentkortet gäller ett år från köptillfället.

 

LYXIGA PRODUKTER

Skäm bort någon med ett lyxigt serum eller ansiktskräm eller ett härligt startkit! En perfekt present till någon som redan har "allt". Vi slår självklart in din klapp i fin present. Här hittar du dessutom produkter på kampanj just nu.
 

Ett startkit från Neostrata är ett perfekt sätt att starta en ny hudvårdsrutin. Välkommen
Här förbereder vår hudterapeut Jeanette för en ansiktbehandling hos oss på Derma Clinic_
bottom of page