top of page
Växtskugga

FIRA IN DECEMBER MED OSS PÅ DERMA CLINIC STOCKHOLM

Glöggmingel, lucia, julfirande och nyårsafton. Ja, decembermånad bjuder oss på många festligheter där du kanske vill känna dig lite extra fin i huden. Kanske behöver du lite produkter för att boosta huden med? Eller en ansiktsbehandling som ger resultat precis innan du ska gå bort? Kanske har du idétorka på julklapp till personen som redan har allt?

Fira in decembermånad med oss på Derma Clinic. Vi har nämligen maxat månaden med fina erbjudanden och tips för att göra din december extra härlig!

ADVENTSKALENDER

Varje advent presenterar vi ett exklusivt erbjudande för dig som kund. Följer du oss på Instagram ser du våra erbjudanden 

direkt, ett tips! Du hittar vår Instagramsida här.

Julklapp

AVSLUTAD
LUCKA NUMMER 1 
50% på PRX-T33 behandling

Erbjudandet gäller när du bokar in en behandling innan den 5 december. Det går jättebra att utföra själva behandlingen längre fram. Ange koden ADVENT1 som meddelande i din bokning.

Du hittar behandlingen under fliken "Kemisk peel" i behandlingsmenyn.

PÅGÅENDE KAMPANJER I DECEMBER

Att unna sin hud härliga hudvårdprodukter är väl ändå vardagslyx om något? Vi arbetar endast med medicinsk beprövad hudvård som har kliniskt bevisade resultat i ryggen. Dessa produkter ger verkligen fina resultat och är väldigt dryga.

Just nu har vi två superfina kampanjer med Zo Skin Health fantastiska produkter. Dessa säljs exklusivt på hudkliniker och för att kunna handla dessa behöver du ha gjort en kostnadsfri hudkonsultation hos våra legitimerade hudterapeuter innan. En kostnadsfri konsultation bokar du in här.

KÖP ILLUMINATIING AOX SERUM ELLER DAILY POWER DEFENCE 
- FÅ EXKLUSIVT GÅVOKIT PÅ KÖPET

När du köper AOX-serumet ellet Daily Defence från Zo Skin Health får du ett exklusivt kit med några av Zo Skins mest populära produkter. 

Om Illumniating AOX serum

ZO® Ilumminating AOX serum är ett koncentrerat antioxidantserum som gör huden motståndskraftig mot oxidativ stress och reducerar synliga hudskador förorsakade av inflammaging.  Serumet ger en lätt återfuktning som varar.  I tillägg stöttas naturlig cellförnyelse och reparation för att säkra en mer optimal hudhälsa. En torr och livlös hud blir klarare och mer ungdomlig.  ZO® Illuminating AOX döljer ojämnheter, dämpar rodnad och ger en pärlaktig mjuk finish som många önskar sig.
Pris 2045 kr


Daily Power defence
ZO® Daily Power Defense har fått en ny och ännu mer avancerad teknologi för att förebygga mot inflammaging. Produkten stärker och bygger upp hudbarriären samtidigt som den ger skydd mot miljömässiga skador och mot för tidiga ålderstecken. Daily Power Defense ger en sundare hud som är välhydrerad med lyster, är motståndskraftig och mer ungdomlig. Produkten hjälper till att reparera huden med hjälp av specialiserade enzymer och bidrar till synlig reduktion på tecken till för tidigt åldrande av huden.
Pris 1995 kr


GETTING SKIN READY KIT INNEHÅLLER ALLT DETTA!
Gentle cleanser

En mild rengöringsgelé som passar för alla hudtyper. Avlägsnar överflödigt talg, orenheter och make up. Efterlämnar huden frisk och ren.

Exfoliating polish
Effektiv peeling med både kemiska och fysikaliska exfolianter. Avlägsnar döda hudceller och överflödigt talg som kan leda till tilltäppta porer. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Complexion renewal pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
 

Se videon nedan hur kitet ser ut!

VID KÖP AV TVÅ FÖRPACKNINGAR COMPLEXION RENEWAL PADS ELLER OIL CONTROL PADS - FÅ 50% RABATT PÅ DEN ANDRA

När du köper två förpackningar av dina favoritpads får du 50% rabatt på den andra. Bra va? Gäller så långt lagret räcker.

Vid köp av två förpackning av Zo skin healths populära pads får du 50% rabatt på den andra

Complexion renewal pads
Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.
Pris 645 kr, 50% rabatt på den andra förpackningen.


Oil control pads
Effektiva pads med 2 % salicylsyra avlägsnar överflödigt talg, orenheter och döda hudceller. Bidrar till att minska talgproduktionen och reducerar stora porer. Perfekt för att behandla orenheter och förebygga nya utbrott.
Pris 835 kr, 50 % rabatt på den andra förpackningen.

 

TIPS PÅ BEHANDLINGAR NÄR DU VILL KÄNNA DIG EXTRA FIN

Förutom våra klassiska ansiktsbehandlingar som alltid både rengör och lugnar huden så har vi två behandlingar som sticker ut lite extra nu decembermörket som båda ger väldigt fina resultat precis innan du ska iväg.

RED CARPET PEEL
Denna ansiktsbehandling är som den bästa kombinationen av två världar. Den rengör och lugnar huden med precis som en klassisk ansiktsbehandling men innehåller också en kemisk peel som boostar huden lite extra på djupet. Detta är helt klart en behandling du kan göra precis innan du ska iväg om du vill uppleva din hud på bästa sätt. Lägger du en make-up efteråt kommer hudens lyster synas igenom. 
Läs mer här.PRX-T33
En snabb behandling på cirka en halvtimme som innehåller en unik TCA-peel som verkar hudföryngrande och cellförnyanden. Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper och du får en fantastisk lyster direkt efter behandlingen!
Läs mer här. 

JULKLAPPSTIPS

PRESENTKORT

Att ge bort en stunds egentid är bland det finaste man kan ge bort till någon, tycker vi. Unna någon en avkopplande ansiktbehandling hos våra legitimerade hudterapeuter. Hos oss tänder vi ljus, har lugn musik och din vän får njuta av en härlig stund med strålande hud som bonus.

Kanske känner du någon som lider av något hudproblem som funderat på en mer avancerad behandling men inte riktigt velat unna sig? Genom att välja en valfri summa kan du vara med och bidra till att kickstarta någons resa till en välmående hud.

Du väljer belopp och vi slår in ditt presentkort som en fin present. Presentkortet gäller ett år från köptillfället.

 

LYXIGA PRODUKTER

Skäm bort någon med ett lyxigt serum eller ansiktskräm eller ett härligt startkit! En perfekt present till någon som redan har "allt". Vi slår självklart in din klapp i fin present.
 

Välkommen in till oss på Derma Clinic!

bottom of page