Infuzion Skinbooster

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar ner hyaluronsyra i hudens andra hudlager dermis, utan nålar. En helt smärtfri behandling! Via galvansierad ström och en speciellt utformad patenterad roller, så kan vi med specifika Skinboosters få ner upp till 40 mg hyaluronsyra samt vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter ner i huden. Detta stimulerar hudens cellförnyelse och boostar upp hudens fuktdepåer.

Resultatet syns direkt efter behandling, torrhetslinjer blir utfyllda och man får ett direkt fräschare, piggare utseende. En fördel om man jämför med injektion med filler, är att Infuzion systemet för ner all hyaluronsyra jämt bland hudcellerna vilket ger en slätare och en jämnare yta. Har man däremot fina linjer/ rynkor så passar en injektion med filler bättre.

Direkt synbara resultat på:

  • Mörka ringar under ögon, hålighet under ögon
  • Ytorrhet och torrhetslinje
  • Fina linjer
  • En trött och glåmig hud

Resultatet blir en djupt återfuktad hud med en jämnare yta, en fräsch lyster samt ett piggare utseende. En välmående hud helt enketl! Vi rekommenderar 3-4 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. Därefter kan man göra en refill efter 3-6 månader.

Priser

Ansikte 1990:- Har du önskan att göra Hals eller Decolletage så lägger vi till per del 1000 :-